Unboxing Libris – Explorează tărâmul copilăriei – Cărți ilustrate pentru copii – Videoclip booktube

Vara este anotimpul ideal pentru a visa, pentru a explora lumi noi și fantastice prin intermediul lecturii.

Acest anotimp este special, un anotimp al florilor și al culorilor, ideal pentru momente de relaxare în natură și momente de nostalgie.

Vacanța ne este mult mai dulce atunci când ne oferim câteva momente scurte, dar frumoase în compania unei cărți, iar dacă aceasta este și ilustrată, cu siguranță, vom avea parte de o aventură vizuală pe tărâmuri necunoscute.

Astăzi vreau să vă prezint două cărticele drăguțe cu niște ilustrații colorate, superbe și simpatice primite de la librăria online libris.ro

Vă invit așadar, la un unboxing plin de nostalgie și culoare, vă invit să ne întoarcem pentru un moment în lumea copilăriei, să pășim puțin în ea și să rămânem acolo pentru câteva clipe de visare.

În cele ce urmează, vă prezint cele două cărți ilustrate care vă vor încânta prin frumusețea ilustraților și prin povestea ce se ascunde în paginile lor.

1. Grădinarul Nopții de Frații Fran


Grădinarul Nopții este o carte despre modul în care arta poate schimba oamenii și îi poate transforma în cel mai nebănuit mod. Cartea a fost realizată cu migală și atenție la detalii de doi frați ilustratori ce au depus mult muncă să creeze o atmosferă de vis și o poveste unică care, cu siguranță, te va suprinde.

Descrierea de pe spatele copertei:

Magie! În orășelul lui William, verdeața care împânzește străzile capătă peste noapte forme nemaivăzute: de bufniță înțeleaptă, de elefant, de balaur cu coada de frunziș. Și chiar dacă misteriosul grădinar care a creat această lume de poveste dispare la fel de tainic precum a apărut, frumusețea operelor lui le schimbă viața tuturor, pentru totdeauna.
2. Lindberg – Povestea unui șoricel zburător de Torben Kuhlmann

Lindberg ne introduce în istoria aviației americane, fiind o carte educativă atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari. Aceasta ne spune povestea unui șoricel îndrăzneț ce vrea să străbată Atlanticul în zbor. Este o poveste despre curaj și despre visuri îndrăznețe.

Descrierea de pe spatele copertei:

Lindbergh – Povestea unui șoricel zburător este o minunată carte ilustrată despre un șoricel care caută să înceapă o nouă viață în America. Dar cum face un șoricel să plece din țara lui și să traverseze întins Atlanticul de Nord? Zboară, desigur. Urmează o poveste minunată despre un șoricel curajos care reușește să-și depășească temerile și să treacă peste toate obstacolele din lume – scapă de capcane, de pisici, de bufnițe și reușește prin istețimea lui să rezolve problemele într-un mod unic.

Mai jos am postat și un clip cu aceste cărți pe canalul meu de booktube. Faceți-vă confortabili în fotoliu vostru sau pe șezlongul de pe plajă și bucurați-vă de vizionare.

2 thoughts on “Unboxing Libris – Explorează tărâmul copilăriei – Cărți ilustrate pentru copii – Videoclip booktube”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.