Balsam de buze EOS – buze dulci și catifelate – recenzie

EOS – Balsam de buze Strawberry Sorbet – pentru buze dulci cu arome de căpșuni și visuri leneșe de vară

Mi-am comandat cu două săptămâni în urmă de pe elefant.ro celebrul balsam de buze EOS. Încă de când acesta a apărut în străinătate mi-am dorit să îl achiziționez și eu, însă a trebuit să aștept o bucată bună de timp ca acesta să apară și la noi în țară.

 În timp ce mă uitam la produsele de pe elefant, am fost foarte încântată când am dat peste aceste balsame de buze care erau puse la vânzare la un super preț.

Am ales balsamul de buze EOS cu gust de căpșuni. Acesta mă duce cu gândul la o zi leneșă de vară, la ciripitul duios al păsărilor și la gustul dulce-parfumat al căpșunilor.

 
Părerea mea despre balsamul EOS

Vreau să vă spun că sunt foarte încântată de produs. După aplicare, acesta lasă buzele moi și parfumate mai multe ore și previne uscarea acestora, chiar și atunci când uiți să te hidratezi foarte mult.

Când îl aplici pe buze are o textură catifelată, nicidecum grasă, iar aroma de căpșuni îți încântă simțurile. Gustul este dulce.

Pot spune că acest balsam chiar s-a ridicat la înălțimea așteptărilor mele și cu siguranță își merită banii.

Dacă sunteți curioase să testați și voi acest produs, puteți să îl achiziționați accesând acest link.

3 thoughts on “Balsam de buze EOS – buze dulci și catifelate – recenzie”

  1. Sună bine balsamul de buze din descrierea ta. 😀 Din păcate, din puținele ocazii când am mirosit balsamurile de buze EOS din Douglas am fost dezamăgită de ele. Nu am fost atrasă de miros absolut deloc. Poate nu am nimerit eu niște modele parfumate plăcut… 🙁

  2. Eu l-am nimerit bine, are miros de capsuni. Miroase bine.Poate ca celelalte nu au o aroma asa de buna? Acesta cu capsuni imi place la nebunie. Nu am mirosit altele, acesta l-am comandat de pe elefant. Insa ma bucur ca l-am testat, se comporta bine pe buze.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.