autobiografie de exceptie,  carte de dragoste,  carte si carti,  castelul de sticla,  ce am citit in ianuarie,  ce citesc,  harry potter,  iarna,  inainte sa te cunosc,  queen of shadows,  the secret history,  wrap-up

Ianuarie 2017 – Wrap-up – Autobiografie și roman de dragoste

Mi-am propus ca de anul acesta să realizez câte un wrap-up lunar, în loc de wrap-up pe anotimp ca anul trecut.

Ce am citit

Nu am citit multe cărți în prima lună din an, se pare că vroiam să încep anul în forță, însă luna trecută am terminat de lecturat doar două cărți.

Prima carte citită este Înainte să te cunosc de Jojo Moyes. Romanul este superb, chiar nu mă așteptam să îmi placă așa de mult, cu toate că finalul m-a dezamăgit pentru că nu sunt de acord cu punctul de vedere a autoarei.

Dacă vreți să aflați mai multe detalii, vă invit să citiți recenzia mea aici.

A doua carte citită în luna Ianuarie a fost Castelul de Sticlă (The Glass Castle) de Jeannette Walls. Această autobiografie este foarte reușită, foarte bine scrisă, încât nu ai impresia că citești o carte de non-ficțiune, stilul autoarei nu este deloc rigid, ci din contră este foarte captivant și emoționant.

Ce am început să citesc

Am citit aproape 300 de pagini din Queen of Shadows de Sarah J. Mass și deocamdată îmi place cum au evoluat lucrurile, însă mă aștept din moment în moment la o răsturnare de situație majoră.

 

O altă carte ce o lecturez în paralel este The Secret History (Istorica secretă) de Donna Tart. Cartea este foarte promițătoare, dar și foarte ciudată. Abia aștept să văd ce anume se va întâmpla în ea. Are un plot original!

Pentru că mi-am propus încă de anul trecut să recitesc seria Harry Potter, am început zilele trecute al treilea volum din serie, Harry Potter și prizionerul din Azkaban. Îmi place la fel de mult ca atunci când l-am citit prima dată!

Voi ce cărți ați citit în luna Ianuarie, ce cărți citiți acum? Cum a fost prima voastră lună din an?

 

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.