a court of mist and fury,  carte,  carti,  F. Scott Fitzgerald,  lectura,  libraria okian,  noi achizitii,  noutati in biblioteca,  sarah j maas,  the great gatsby,  unboxing,  unboxing okian

Unboxing de la Okian – The Great Gatsby – A Court of Mist and Fury

 

Am tot așteptat sezonul reducerilor, iar când în sfârșit am văzut că prețurile pe librăria Okian au scăzut în mod considerabil, am plasat o comandă fără a mai sta pe gânduri.

După ce am citit primul volum din seria A Court of Thorns and Roses de Sarah J. Maas, mi-am dorit foarte mult să intru în posesia celui de-al doilea volum. Și iată, că acum îl pot admira pe rafturile bibliotecii mele personale.

Abia aștept să mă reîntorc în universul magic creat de Sarah în această serie fascinantă. A Court of Mist and Fury cred că va fi un volum pe cinste.

 

O altă carte care mi-a plăcut foarte mult când am citit-o și am declarat-o my all time favourite, este Marele Gatsby/ The Great Gatsby de F. Scott Fitzgerald.

V-am tot spus că îmi doresc de mult timp să o achiziționez și să o am în biblioteca mea, însă nu știam ce versiune să îmi iau. Am optat pentru o versiune în engleză și pentru o ediție pe care mi-am pus ochii de aproape doi ani. Sunt așa de fericită! Chiar vreau să recitesc această carte și va fi mult mai frumoasă în engleză.

 

Dacă sunteți interesați și voi de aceste două cărți, sunt bucuroasă să vă anunț că acestea au încă prețurile foarte reduse pe librăria online Okian. Puteți cumpăra cartea The Great Gatsby de aici și A Court of Mist and Fury de aici.

Acestea fiind spuse, vă doresc o sâmbătă plină de cărți fascinante și universuri pline de magie în care să evadați pentru o clipă!

2 Comments

  • Roxi Adina

    Ah, cât de bine arată cele două cărți! Pe lângă faptul că îmi plac postările/recenziile tale, îmi place și cum faci pozele. 😀 Mie "Marele Gatsby" nu mi-a plăcut, dar cred că nu prea am înțeles-o eu atunci când am citit-o. Am de gând să o recitesc într-o zi și să văd dacă mi se va schimba părerea într-un fel (și am o oarecare certitudine că mi-o voi schimba, măcar într-o mică măsură, nu știu de ce). Oricum, felicitări pentru alegere, e superbă coperta! ^^

  • gabriela_romanceofpages

    Multumesc, ma bucur ca iti plac pozele si recenziile mele :*. Marele Gatsby este o carte foarte interesanta, pe mine m-a prins la momentul cand am lecturat-o pentru ca a fost foarte diferita de tot ce citisem pana atunci. Pe langa toate acestea, are si niste substraturi interesante.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.