Unboxing – Sponsor Nou – Books Express

Sunt foarte fericită să vă anunţ că blogul are un nou sponsor, librăria online Books Express. 

Am fost foarte surprinsă când mi-au trimis o carte ce mi-o doream de mult timp şi mă bucur că au acceptat propunerea mea de colaborare.

Am primit de la librăria online Books Express primul volum din trilogia A court of thorns and Roses de Sarah J. Maas.

Cartea are o copertă superbă, o nuanţă intensă de roşu şi decoraţiuni în relief. A venit frumos împachetată cu o fundiţă roşie. Sunt foarte încântată să deţin acest roman şi să mă afund într-o nouă poveste plină de aventuri şi creaturi fantastice scrisă cu măiestrie de una dintre autoarele mele preferate de romane fantasy.

Abia aştept să am puţin liber pentru a sorbi fiecare cuvânt din această carte. Noua trilogie a Sarei se anunţă a fi o aventură epică.

Puteţi vizita librăria online Books Express pe siteul lor. Librăria oferă cărţi în engleză şi deţine o colecţie bogată de cărţi de ficţiune şi non-ficţiune. Pe siteul lor veţi găsi cu siguranţă cele mai noi apariţii.

https://www.books-express.ro

 

6 thoughts on “Unboxing – Sponsor Nou – Books Express”

  1. Ce frumos, mă bucur pentru tine! 😀 Și eu colaborez cu ei și îmi place că au atâtea titluri frumoasee, pe care nu le găsești oriunde. Mai ales în engleză!

    Sper să te bucuri de carte și să ai spor la citit!

  2. Wow, ce bine arată cartea!! Am tot auzit de această serie, însă nu am avut ocazia să o citesc!! Multe felicitări pentru sponsor, și lectură plăcută! ^_^ Îmi place mult ce cărți am văzut pe site-ul celor de la Books Express. 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.