carte,  citate,  cuvinte de hârtie,  cuvinte din carti,  fantasy novel,  fraze,  roman,  roman fantastic,  sarah j maas,  throne of glass,  tronul de clestar

Cuvinte de hârtie – #10 – Tronul de cleștar – Sarah J. Maas

Pură, proaspătă, caldă rază de soare. Soare de care s-ar putea bucura în fiecare zi dacă și-ar obține libertatea, soare care ar cotropi întunericul nesfârșit al ocnelor. Pătrundea prin draperiile greoaie, împrăștiindu-se în linii groase.

Nu îmi va fi teamă. Pentru prima oară după multă vreme, cuvintele păreau adevărate. Buzele i se deschiseră într-un zâmbet. Căpitanul ridică o sprânceană, dar rămase tăcut.

Iar ea era Campionul său. Era aici pentru a lupta pentru el și libertatea ei. Și nimic mai mult. Prințul se întinse cu mâna pe sabie, și adormi. Totuși, imaginea îi bântui visele în timpul nopții: o fată minunată privind către stele, iar stelele privind-o și ele.

Pădurea încă era tăcută și înghețată în jurul lui Dorian, iar zăpada se scutura în grămezi mari din copaci când trecea pe lângă ei. Ochii lui alergau printre ramuri și tufișuri. Simțea nevoia să iasă la vânătoare doar pentru a lăsa aerul înghețat să îl biciuie. Îi vedea chipul de fiecare dată când închidea ochii. Ea îi bântuia gândurile , îl făcea să își dorească să facă lucruri mărețe în numele ei, să fie un bărbat care merita să poarte o coroană.

Sursă: Tumblr


Ea își desprinse masca de pe față, aruncând-o pe masa din mijlocul foaierului și oftă când aerul rece îi sărută pielea îmbujorată.

Deși valsul era în toi, cei care nu dansau tăcură în timp ce misterioasa fată mascată își ridică rochia și făcu un pas, apoi încă unul. Rochia sa era croită din stele culese de pe cer, iar cristalele de pe masca sa cenușie scânteiau.

– Chaol, spuse ea apucându-l de mână și forțându-l să o privească. Celaena zări doar licărul din ochii săi înainte de a-și arunca brațele în jurul gâtului și a-l îmbrățișa cu putere. El își îndreptă umerii, dar ea îi zdrobi corpul, lipindu-l de al său, deși gestul îi agrava rănile. Apoi, după un moment, Chaol își trecu brațele în jurul ei, atunci Celaena închise ochii și inhală adânc mirosul lui, nu își putea da seama unde se termina el și unde începea ea. Răsuflarea lui era caldă pe gâtul său aplecat spre ea. Își odihnea obrazul în părul ei. Ininma Celaenei bătea atât de repede și totuși se simțea extrem de confortabil, de parcă ar fi putut sta astfel pentru eternitate și nu ar fi deranjat-o, lăsând lumea să se dăstrame în jurul lor. Își aminti degetele lui atingând linia aceea de cretă, întinzându-se către ea în ciuda barierei dintre ei.

3 Comments

 • International Directory Blogspot

  Hello . Want to share your blog with the world? To find people who share the same passions as you? Come join us.
  Register the name of your blog URL, the country
  The activity is only friendly
  Imperative to follow our blog to validate your registration
  We hope that you will know our website from you friends.
  http://world-directory-sweetmelody.blogspot.com/
  Have a great day
  friendly
  Chris
  please Follow our return
  All entries will receive a corresponding Awards has your blog
  +++++
  Bună dimineața. Doriți să distribuiți blog-ul dvs. cu lumea? Pentru a găsi oameni care împărtășesc aceleași pasiuni ca tine? Vino alături de noi.
  Înregistrați numele de URL-ul blogului, țara
  Activitatea este doar prietenos
  Să urmeze blog-ul imperativa nostru pentru a valida înregistrarea
  Sperăm că veți ști site-ul nostru de la voi prieteni.
  http://world-directory-sweetmelody.blogspot.com/
  Au o zi mare
  prietenos
  Chris
  Toate intrările vor primi o Arwards corespunzătoare în blogul dvs.

 • Simona

  Wow!! Trebuie să citesc și eu această serie, musai! Sună atât de fain citatele selectate de tine! 🙂 Îmi plac mult numele personajelor. Nemaiîntâlnite de mine până acum. <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.