June bits and pieces

Razele soarelui au copleșit luna trecută cu ardoarea lor atmosfera orașului, iar eu m-am retras într-un mic colț de munte pentru puțină răcoare și relaxare.

În această postare vreau să vă prezint câteva lucruri favorite ce m-au încântat în luna iunie.

O revistă relaxantă pentru o zi de concediu

Am aflat noile tendințe în acest sezon estival, m-am delectat cu câteva interviuri interesante și am visat la o vacanță pe o insulă din Grecia în timp ce citeam revista Marie Claire.

O clipă de relaxare în natură

M-am relaxat într-o mică excursie la munte. Am admirat natura și m-am bucurat de momente de liniște.

O carte – o mică evadare în trecut

Am început să citesc Outlander de Diana Gabaldon în concediu și am avansat destul de bine. Sunt la jumătatea cărții acum. Îmi place atmosfera creată de autoare și dinamica personajelor.

4 thoughts on “June bits and pieces”

  1. Ohh! Mă bucur că ai avut parte de clipe de relaxare! Foarte frumoase pozele realizate. ^_^ Și eu sunt în ultima vreme în urmă rău cu multe lucruri ce țin de blogosferă. Este de ajutor să îți faci un planner. 😀 Eu am unul, și încă un caiet în care notez lucruri precum ar fi sponsorizările. Ambele îmi sunt de ajutor, chiar dacă nu reușesc mereu să fac tot ce îmi propun acolo. ^_^

    Ohhh! Marie Clare este una dintre revistele mele preferate. Mă oftic că am ratat numărul din iunie. Îmi place mult de Amy Adams. 🙁 Nu prea am mai cumpărat reviste de luuuni bune. Aceasta ar fi fost o achiziție faină. Poate o mai găsesc și eu. 😀

  2. Mersi. Da, chiar am avut putin timp pentru relaxare si a fost foarte bine. M-am detasat de serviciu si m-am relaxat putin. Ideea cu planner este foarte buna. Trebuie sa imi planuiesc postari viitoare si cred ca o sa folosesc o agenda pentru brainstorming. A fost frumos numarul din iunie, niste articole interesante. Imi place aceasta revista.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.