Wrap-up – Ce am citit în lunile Martie și Aprilie

În postarea de astăzi vreau să vă prezint cărțile ce le-am citit în martie și aprilie. Nu sunt foarte multe și trebuie să vă mărturisesc că sunt puțin dezamăgită. Aceste două luni au fost foarte aglomerate, așadar timpul alocat cititului a fost foarte scurt.

Am citit doar trei cărți.

Ce am citit în martie 

Tronul de cleștar – Sarah J. Maas.

O carte fantasy palpitantă, destul de reușită și cu o eroină ce sfidează orice regulă. Găsiți recenzia aici. Am început deja și al doilea volum care este mult mai bun decât primul.

4/5 stele pe goodreads.

Eu sunt Malala – Malala Yousafzai

Această carte a fost foarte inspirațională, cu un subiect actual. M-a impresionat foarte mult povestea Malalei și curajul ei de a lupta pentru educație chiar dacă și-a pus în pericol propria viață și chiar siguranța celor dragi. A fost o carte ce m-a pus pe gânduri și m-a impresionat în mod profund. Trebuie să îi fac și o recenzie când îmi adun gândurile și notițele.

5/5 stele pe goodreads.

Ce am citit în aprilie 

Orele îndepărtate – Kate Morton.

Nu știu ce e cu romanele acestei autoare, tot timpul le citesc încet pentru că îmi plac foarte mult și parcă nu vreau să se termine. Am citit cartea aceasta într-o lună, am sorbit fiecare cuvânt, fiecare expresie, am recitit fraze, m-am cufundat în ea. A fost o frumoasă călătorie în timp, într-un castel vechi a cărui ziduri îți șoptesc despre secretele celor care au trăit acolo. Citiți recenzia aici.

5/5 stele pe goodreads.

2 thoughts on “Wrap-up – Ce am citit în lunile Martie și Aprilie”

  1. Hihi, ce cărticele drăguțe! 😀 Am și eu "Eu sunt Malala", însă încă n-am citit-o. Abia aștept să o citesc, mai ales că mi se pare foarte interesant subiectul. Sunt tare curioasă și de cărțile lui Kate Morton. Deși n-am citit nimic de la ea, instinctul parcă îmi spune că îmi va plăcea cum scrie. :))
    Lecturi frumoase în continuare! >:D<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.