Noutăţi de la edituri care îmi fac cu ochiul – Editura Trei – Arta visării – Cum să fii o fată rea

Recunosc că uneori nu am timp să ţin pasul cu ultimele noutăţi din lumea cărţilor. Sunt atâtea cărţi vechi şi noi pe care vreau să le citesc, iar timpul este foarte scurt.

Au apărut de curând la Editura Trei câteva cărţi care mi-au stârnit interesul şi pe care mi-aş dori să le citesc la un moment dat.

Coperţile şi descrierile de pe spatele lor sunt uimitoare!

 Viaţa e un vis
Apoi te trezeşti.

Eu l-am inventat pe Max. Cel puţin asta mi-am spus întotdeauna. Toţi bărbaţii pe care i-am adorat încă din copilărie, combinaţi într-un singur tip perfect. Problema e că m-am înşelat.
Pentru că în uşa clasei, uitându-se direct la mine, stă Max.
Max al meu.
Max cel din visele mele.
Max al meu care nu există în realitate.

De când se ştie, Alice îl visează pe Max, un băiat pe care nu l-a întâlnit niciodată.
Împreună au călătorit prin toată lumea, au călărit pe elefanţi roz, s-au bătut cu biscuiţi în Muzeul Metropolitan de Artă şi s-au îndrăgostit nebuneşte, iremediabil, unul de celălalt. Max e băiatul viselor ei (şi doar al viselor ei) până în dimineaţa în care îl descoperă stându-i alături la oră, cât se poate de viu. Dar el habar nu are cine e Alice.

Când te îndrăgosteşti în vis, mai poate realitatea să-ţi fie de ajuns?

Vicky este fata rebelă al cărui iubit a ales să păstreze o tăcere ciudată de când a plecat de la colegiu; Mel e nou-venita, disperată să fie populară; iar Jesse ar face orice să evite un secret care i-ar schimba viața.

Fiecare dintre ele are propriul motiv să scape de plicticosul lor orășel, chiar și pentru un weekend. Așa că urcă în camioneta “împrumutată” de la mama lui Jesse și pleacă spre Sud.

Inimile se vor frânge, prieteniile vor fi puse la încercare, iar un străin ridicol de atrăgător poate da totul peste cap.

“Un roman spumos, cu dialoguri superinteligente și o intrigă alertă care trece de la scene în care ți se pune un nod în gât la scene în care te tăvălești pe jos de râs.” – Publishers Weekly

“O poveste amuzantă și antrenantă despre cum faci față mai bine greutăților când ai prietenii alături.” – ALA Booklist

Cumpără cartea de aici!

2 thoughts on “Noutăţi de la edituri care îmi fac cu ochiul – Editura Trei – Arta visării – Cum să fii o fată rea”

  1. Aceste 2 cărți sunt și pe lista mea. Cei de la Editura Trei am văzut că au scos niște cărți super, "Momentul nostru infinit" atrăgându-mă cel mai mult. 😀 Lecturi frumoase, pupicei! >:D<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.