alice in tara minunilor,  carte,  carti,  carti si ciocolata,  lectura cu aroma de ciocolata,  lewis carroll,  praline de ciocolata,  timp liber

Lectură cu aromă de ciocolată – Praline Belgiene şi Alice în Ţara Minunilor

 

Astăzi vă invit la o mică pauză de la stresul cotidian pentru a ne bucura împreună de o oră de lectură cu aromă de ciocolată. În acest an după cum ştiţi am pornit într-o mică călătorie în descoperirea deliciilor din ciocolată, iar prin intermediul acestei rubrici vreau să vă recomand cărţi frumoase alături de ciocolăţi delicioase.

Săptămâna aceasta am încercat pralinele belgiene Palace. Fiecare pralină este ca o explozie magică de arome. Savurezi gustul delicios al ciocolatei brune în combinaţie cu rom sau cu o aromă subtilă de migdale. Ciocolata neagă este combinată cu o umplutură delicioasă de şerbet de portocale sau căpşuni.

Alături de asemenea delicii ce te îmbată în magia aromelor lor, vă recomand cartea Alice în Ţara Minunilor, aceasta este a doua ediţie a poveştii lui Lewis Carroll pe care o deţin. Ce minunat este să evadezi în Ţara Minunilor având tovarăş de drum un iepure grăbit şi alte personaje drăguţe şi în acelaşi timp ciudate!

 

 

 

 

2 Comments

  • Simona

    Din nou o potrivire minunată dintre ciocolată și coperta cărții!! ^_^ Foarte simpatice alegerile. Și eu lecturez Alice acum. Îmi place mult povestea aceasta ciudată.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.