alice in wonderland,  barnesandnoble,  carte,  carte ilustrata,  carti,  carti copii,  carti in engleza,  cuvinte,  erin mcguire,  lewis carroll,  petrecere cu ceai,  recenzie,  recenzii,  semn de carte

Alice in Wonderland – Lewis Carroll – ilustrații de Erin Mcguire – recenzie

Titlu: Alice in Wonderland
Autor: Lewis Carroll 
Ilustrații: Erin Mcguire
Editura:BarnesandNoble

Am cumpărat această ediție a cărții Alice in Wonderland de la un târg de cărți în engleză.

Fiecare ilustrație este viu colorată și te transpune în mijlocul poveștii. Cartea este repovestită într-un limbaj mai simplu pentru copii, însă e genială și pentru adulți.

Este o carte drăguță de citit alături de un ceai sau o ciocolată caldă.

Alice stătea alături de sora ei mai mare care îi citea dintr-o carte de istorie plictisitoare și fără ilustrații, când deodată vede trecând în grabă un iepure alb îmbrăcat ce se grăbea să ajungă la o întâlnire importantă.

Curioasa Alice îl urmărește și alunecă în vizuina iepurelui, pătrunzând astfel în Țara Minunilor unde orice este posibil și totul este pe dos.

Alice va avea parte de multe aventuri, se va micșora și va crește, îl va întâlni pe domnul Omidă, va întâlni o pisică cu un zâmbet straniu, se va juca crochet cu regina cărților de joc și va descoperi o mulțime de personaje distractive din Țara Minunilor.

Ea va încerca să găsească sensul într-o lume lipsită de sens.

Această ediție ilustrată este foarte drăguță, are un limbaj simplu și este ideală pentru copiii care încep să învețe limba engleză. Ilustrațiile viu colorate îi vor ajuta să își imagineze povestea și va transforma ora de lectură în ceva magic.

Pentru mine această poveste are o însemnătate destul de adâncă, chiar dacă nu am înțeles-o când eram mică, am început să o înțeleg acum la maturitate.

Vreau să vă povestesc, însă despre aceste lucruri într-o postare viitoare, despre importanța citirii acestei cărți atât în adolescență, cât și la maturitate.

Am citit această ediție într-o seară, mi-a plăcut foarte mult, iar ratingul meu pentru această carte este 5 trandafiri din 5.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.