Idei de cadouri livrești pentru fashioniste – Cartea Rumours și ciocolată

În această periodă magică, toți suntem în căutarea unor cadouri care mai de care mai unice și deosebite.

Nu ști ce cadou să îi oferi unei persoane pasionată de modă și care poate este o mare fană a serialului Gossip Girl sau a oricărui alt serial mai girlie și cu intrigi?

Eu vă recomand să îi oferiți cărțile din seria Lux. Acestea nu doar au niște coperte cu rochii superbe, dar sunt și ușor de citit cu o acțiune ce te atrage în lumea intrigilor și a înaltei sociețăți din Manhattan într-o atmosferă de epocă.

Și bineînțeles o carte bună trebuie să fie mereu însoțită și de o ciocolată delicioasă, iar dacă mai adaugi și un lip gloss sau un ruj la acest cadou, prietena ta fashionistă va fi cu siguranță încântată.

4 thoughts on “Idei de cadouri livrești pentru fashioniste – Cartea Rumours și ciocolată”

  1. da, si mie imi plac copertile la nebunie. seamana putin copertile ce cele de la seria Selection. Imi plac copertile frumoase 🙂 – guilty pleasure. Cateodata aleg cartile dupa coperta :D. Nu pot sa citesc o carte care are o coperta urata, caut alta editie, pentru ca imi strica lectura. In timp ce citesc imi place sa admir si coperta .

  2. Copertele acestei serii chiar arată superb!!! Nu am apucat să citesc cărțile, dar poate cine știe cum voi pune mâna pe ele undeva în viitor. Frumoasă ideea de cadou. 😀 Și eu mă consider am vinovată de faptul că aleg cărți cu coperte cât mai frumoase. Ce să îi faci, dacă avem probabil o atracție spre ceea ce e frumos? 🙂

    P.S.: Iar mi-ai amintit de seria Selection. :))) Vreau musai să o citesc, iar copertele parcă mă îndeamnă și mai mult să îmi cumpăr primul volum (nu îmi place coperta pentru volumul 1 din România) în engleză. Mai aștept, poate prind vreo ofertă sau poate apare în română o reeditare a volumului 1.

  3. da arata bine seria. sper sa o termin si eu in 2016. Si seria Selection trebuie sa o continui :). se pare ca am multe serii incepute. Nici mie nu imi place coperta din Romania, insa o ador pe cea din strainatate, nu inteleg de ce au trebuit sa o schimbe :(.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.