carti fantast,  editura trei,  erika johansen,  fantasy books,  grisha,  idei de cadouri,  leigh bardugo,  regatul umbrelor,  regina adevarata

Idei de cadouri livrești pentru fantasy lovers


Cred că și tu cunoști multe persoane ce dețin toată seria Game of Thrones și te înnebunesc cu fiecare detaliu fandom și îți spun mereu cât de fantastică este seria, însă tu nu ai citit-o pentru ca dimensiunile fiecărui volum este înspăimântător, iar limbajul cărților în engleză este greoi.

Va fi foarte greu să îi cumperi unui Game Of Thrones lover o serie sau o carte fantasy pe măsură, însă sunt câteva cărți considerate de alți cititori similare cu acestea.

Eu vă recomand cartea Regina adevărată din seria scrisă de Erika Johansen, găsiți părerea mea despre aceasta aici. 

Cu siguranța persoana care o va primi se va bucura, mai ales că acest volum are în jur de 600 de pagini, însă este o carte care o va citit foarte repede. Alături de o brosă drăguță în ton cu romanul, această carte va fi un cadou drăguț.


O altă recomandare pentru fanii serilor fantasy este seria Grisha. Seria aceasta este una dintre favoritele mele și chiar în această perioadă sunt prinsă în mrejele celui de al doilea volum. Carțile conțin magie, castele frumoase, ținuturi îndepărtate și multă aventură și acțiune.

Oferă primul volum în dar unui iubitor de romane fantasy, alături de un semn de carte pe care îl poți crea chiar tu cu puțină imaginație și multă dragoste. Persoana care va primi acest cadou va îndrăgi nota personală adăugată de tine.

Poți găsi cărțile pe care le-am menționat în această postare pe site-ul editurii Trei, în librăria Libris și cred că și pe Emag, dacă nu mă înșel.
2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.