5 lucruri care îmi plac sâmbăta – #4

1. Filmul – Le Petit Prince.

Am văzut acest film săptămâna aceasta, a fost foarte inspirațional. Ne transmite multe lucruri calde, faptul că nu trebuie să uităm valorile care ne fac oameni. Este o animație despre prietenie, lucrurile care contează cu adevărat în viață, magia de a te bucura de lucruri mici, simple și prieteni dragi.

2. Tot săptămâna aceasta, într-o seară după ce am admirat luminițele din oraș și am intrat înapoi în casă înghețată, am realizat un mic semn de carte inspirat de cartea mea favorită din acest sezon – Regatul Umbrelor.

3. Ciocolată și cărți.

Astăzi am să stau la căldurică, cu cărți dragi alături de mine și ciocolată, multă, multă ciocolată.

4. Muzica Jazz – săptămâna acesta am ascultată muzică jazz din anii ’20 și ’30. Îmi place foarte mult jazzul, este vesel și îmi aduce aminte de desenele cu Tom și Jerry :).

5. Regina adevărată de Erika Johansen.

Astăzi plănuiesc să termin această carte epică, e așa de ușor de citit. Mai am câteva pagini și chiar nu vreau încă să o termin, e așa de superbă. Presimt că nu o să pot aștepta și al doilea volum, nu știu când apare la noi. Poate am să îl comand pentru Kindle ( nu am kindle, doar tabletă Samsung).

3 thoughts on “5 lucruri care îmi plac sâmbăta – #4”

  1. Foarte frumoase și relaxante lucrurile menționate de tine! 😀 Nu am apucat să văd Le Petit Prince, dar este pe lista mea. Abia aștept să îl vizionez!
    Între timp, voi asculta muzica jazz aleasă de tine. Și pe mine mă duce cu gândul la Tom și Jerry. ^_^

  2. :). E superb Le Petit Prince, ti-l recomand. Si cartea este foarte frumoasa. Nu am inteles-o cand eram mica, dar cand am recitit-o in facultate am fost surprinsa de profunzimea ei. Da, muzica jazz este cea mai frumoasa. mersi pentru aprecieri Simona.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.