Noutati in biblioteca – (#5)

Astăzi am filmat primul meu video pentru booktube și sunt extrem de încântată, îmi vine să țopăi de fericire că în sfârșit am avut curajul de a intra și eu în această lume minunată, o comunitate a tinerilor care iubesc literatura.

S-au strâns ceva cărți luna aceasta și m-am gândit să fac un book haul cu acestea. Sunt printre cele mai frumoase cărți pe care le-am cumpărat până acum.

1.Grădina Secretă de Johanna Basford.

Am prins o reducere foarte bună pe librăria online Libris și am cumpărat cartea Grădina Secretă de Johanna Basford. Cartea a fost în jur de 38 de lei, o reducere considerabilă de la 50 de lei.

Cartea aceasta este pur și simplu superbă, ca o plimbare printr-o grădină minunată, magică și de vis. Încă nu am apucat să colorez în ea, dar vreau să fac acest lucru în curând.

Deci, la ascuțit de creioane și să înceapă distracția! Mi-am propus să vă arăt într-o postare viitoare cum prinde viață grădina aceasta fantastică după ce este colorată.


2. Alice in Wonderland – Illustrated by Erin McGuire.
Vinerea trecută am fost la un târg de cărți în limba engleză și am găsit cărți la un super preț și cu niște coperți superbe.
Au fost prezenți cei de la librăria cartiengleza.ro de la care mi-am luat patru cărți. Mi-a plăcut modul în care aceștia vorbeau cu cei care le cumpărau cărțile și mi-au transmis numai gânduri bune, au fost foarte amabili și pe principiul clientul nostru este prietenul nostru.
Prima carte achiziționată de la standul acestora este Alice in Wonderland, o variantă frumos ilustrată. Nu am mai văzut până acum ediția aceasta prezentată pe booktube. 
Cartea stătea parcă la loc de cinste pe masă și striga la mine, îmi făcea cu mâna, vroia să fie a mea și am cumpărat-o. Sunt fericita ei posesoare și chiar mă simt foarte bine când o văd pe raft. Abia aștept să o delectez alături de un ceai cald.
Ilustrațile din interiorul ei îți taie respirația.

3. Northanger Abbey și Mansfield Park de Jane Austen.

Aceste cărți vin într-o ediție superbă, cu ilustrații în alb-negru. Cărțile îți oferă senzația că răsfoiești niște ediții mai vechi, datorită ilustraților și coperților.

 Îmi plac foarte mult romanele scrise de Jane Austen. Am citit patru dintre ele și vreau să le citesc pe toate, dar în engleză. Am lecturat până acum Mândrie și prejudecată, Rațiune și simțire, Persuasiune, și Emma.

Pe viitor doresc să îmi achiziționez toate romanele acestei autoare de la Wordsworth Classics.

4.Washington Square de Henry James.

De la standul celor de la Educational Centre mi-am achiziționat cartea Washington Square. Am vrut de foarte mult timp să citesc romanul acesta, iar acum că este al meu sunt liniștită că pot să îl iau de pe rafturi când vreau, să îi admir coperta și să mă delectez cu povestea lui.

Abia aștept să citesc această carte, simt că o să îmi placă enorm de mult!

Toate acestea au fost achizițile mele recente, sper să mai cumpăr și alte cărți pe viitor, în luna decembrie și în perioada reducerilor pentru că la târg am crezut că nu mă pot opri, a trebuit să respir ca să îmi revin după ce am văzut standurile pline și până la urmă chiar nu am ieșit deloc în pierdere.

Mai jos puteți să vizionați primul meu video despre cărți pe canalul meu de youtube Romanceofpages. Aștept părerile voastre! Voi ce cărți v-ați mai cumpărat în această luna?

2 thoughts on “Noutati in biblioteca – (#5)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.