beauty,  beauty haul,  crema de fata,  crema de maini,  frumusete,  gel de dus,  hidratare,  ingrijire corporala,  produse,  sapun de maini,  youtube,  yves rocher

Beauty Haul – Produse de la Yves Rocher

În prima postare pe care am ales să prezint produsele pe care le-am cumpărat recent de la Yves Rocher. 


1. Crema de mâini din gama Culture Bio de la Yves Rocher.

Primul produs achiziționat este o cremă de mâini hidratantă cu miere, musli și migdale. 

Are o textură fină și hidratează pielea în profunzime, protejând-o la contact cu frigul. 

Mirosul ei este unul divin și se potrivește cu acest sezon. Îmi place foarte mult faptul că pielea devine moale și fină în contact cu aceasta. 

În sezonul rece, mâinile mi se usucă extrem de tare, dar pot să spun că această cremă își face treaba, deoarece le hidratează pe parcursul întregii zile.

2. Săpun parfumat cu nucă de cocos.


Al doilea produs pe care vi-l prezint este acest săpun cu aromă de nucă de cocos. Când am intrat în magazin am simțit un miros puternic de nucă de cocos, de care m-am îndrăgostit. M-am tot plimbat printre produse și am găsit acest săpun de mâini micuț și drăguț cu un miros frumos de nucă de cocos.

Încă nu am folosit produsul, dar abia aștept să îl încerc. Vreau să vă spun că eu sunt pro săpunuri solide și nu le agreeze pe cele lichide. 

Mâinile mi se crapă foarte urât de la săpunurile de mâini lichide, dar săpunurile solide își fac treaba și au grijă de mâinile mele foarte sensibile în acest sezon.

3. Crema de față Pure Camille de la Yves Rocher.


Al treilea produs este o cremă hidratantă pentru față cu extracte din mușețel. 

Este o cremă cu o aromă simplă de mușețel și îmi place pentru că nu este foarte parfumată, nu irită fața, ci o hidratează, ferind-o de factorii de mediu aspri din sezonul rece. 

Am mai folosit-o și în trecut și pot spune că am să continui să o folosesc și pe viitor.

4. Gel de duș din gama Jardins du Monde cu Floare de Lotus.


Ultimul produs din această serie este un gel de duș cu miros divin. Îmi plac foarte mult florile de lotus, țin minte că mai demult am găsit și un deodorant cu această aromă, primul blog se numea petale de lotus. Imi place foarte mult cum arată această floare, iar dacă mireasma ei este așa ca acestui gel de duș, înseamnă că este cea mai frumoasă plantă de pe pământ în opinia mea.

Aroma este foarte plăcută și relaxantă, iar gelul de duș îți face pielea fină. Până acum l-am folosit o singură dată, pentru că între timp am utilizat și alte geluri de duș de la Nivea și Dove. Dar cred că am să îl folosesc în fiecare seară până se termină.

4.Cutia de cadouri

Nu am putut să mă abțin și am cumpărat și cutia de cadouri de la Yves Rocher pentru că mi se părea extrem de drăguță. Este practică, îmi țin produsele de la Yves Rocher în ea și arată foarte frumos în baie.

Mai jos veți putea vedea și clipul pe care l-am filmat pentru noul meu canal pe youtube cu aceste produse.


Voi ce produse de beauty ați achiziționat recent? V-au plăcut recomandările mele?

Aștept părerile voastre :).2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.