2,  5 lucruri care imi plac sambata,  alice in wonderlan,  blugi,  bluza,  camasuta,  carti,  ceai,  charms,  chessire cat,  favorite,  film,  fructe,  haine,  lifestyle,  medalion,  melodie,  mockingjay,  rabbit,  vestimentatie

5 lucruri care îmi plac sâmbăta – # 2

Este oficial 19 Septembrie, zi de caniculă, ultimele zile calde pe de care mă pot bucura în voie.

Se pare că sâmbăta aceasta am multe lucruri de care mă pot bucura. În primul rând de soare, vreme bună, timp liber, de ieșirile în oraș, de viață.

1. Ceai zâmbilici – pentru zâmbete delicioase.

Astăzi am băut un ceai de dimineață din fructe de pădure uscate – Vedda – your family tea. Are un gust delicios și este potrivit pentru o dimineață cu soare în care razele îți surâd răzlețe pe la fereastră.

2. După ce am luat o mică gustare de dimineață, am pornit la o sesiune de shopping. Vine toamna și garderoba trebuie puțin reînnoită. Am ales niște articole vestimentare în culorile toamnei. Adio, bluzițe cu floricele de vară !

Am cumpărat o bluziță cărămizie și țin să vă spun că este singurul articol din garderoba mea cu o astfel de culoare, pe care am constatat cu uimire că am să o ador, îmi place cum se potrivește cu tenul meu.

 Al doilea articol vestimentar este o pereche drăguță de blugi cu aplicații de catifea la buzunare.

3. Lucky charms. Am fost săptămâna aceasta la un magazin cu obiecte hand-made și am găsit multe medalioane pe care le poți folosi pentru a crea diverse obiecte decorative.

Medalioanele luate de mine sunt book related. Am fost extrem de bucuroasă să găsesc o gaiță zeflemitoare și pe iepurașul din Wonderland.

4. Vreau să vă recomand o melodie drăguță de la Christina Perri care este soundtrack-ul filmului Pan ce urmează să apară în curând. Melodia ne oferă un suflu de optimism și ne dă un mic avânt.

 I believe in the lost possibilities you can see 
And I believe that the darkness reminds us where light can be 
I know that your heart is still beating, beating darling 
I believe that you fell so you can land next to me

5. Vă recomand și următorul film The Testament of Youth pe care chiar dacă l-am văzut sâmbăta trecută, mi-a rămas în minte și acum. Este un film realist, o dramă a unei femei ce trece prin ororile primului război mondial. O ecranizare după jurnalul Aliciei Vikander. Deci, da…, romanul este inspirat din realitate. 

Cred că acesta a fost cel mai frumos și emoționant film pe care l-am văzut anul acesta.

Ce lucruri v-au bucurat pe voi sâmbăta aceasta?

9 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.