5 lucruri care îmi plac sâmbăta – # 1

Această rubrică a fost lansată de Gabriela de pe blogul Crafting G.

 Prin această rubrică noi cei din blogosferă ne bucurăm să împărtăşim cu voi lucrurile care ne fac mai bucuroşi sâmbăta şi activităţile care ne încântă în această zi liberă.

Este a doua săptămână din Septembrie şi putem spune în mod oficial că a venit toamna. Afară s-a răcit considerabil, iar ploaia ne ţine puţin mai mult prin casă.

Sămbăta aceasta este ziua perfectă pentru a împărtăşi cu voi ce lucruri mi-au plăcut în această zi.

1. Am vrut să desenez ceva astăzi și pot spune că uitându-mă printre vechile desene, am dat peste o provocare pe care am făcut-o alături de sora mea când eram în facultate. Provocarea consta din a desena același lucru și să ne distrăm de cât de diferit va fi rezultatul final. M-am distrat foarte mult când am văzut aceste desene uitate.

În partea dreaptă este desenul realizat de mine. Șoricelul meu este mai necăjit și nemâncat, în timpul ce cel al lui sorella este ghiftuit :).

În partea stângă desenul meu. Cam nereușit. Pisicuțele mele sunt puțin turtite.

2. Domino. Pe o vreme înnorată ai nevoie de o partidă de domino. Relaxare și destindere totală.

3. Mă bucură foarte mult semnele de carte care le-am făcut această săptămână. Îmi înveselesc lectura.

Mi-am cumpărat și câteva mici pandative de la un crafts shop, îmi place foarte mult cel cu arbore.

M-am bucurat foarte mult că în sfârșit am creat și eu niște semne de carte, de care chiar mă simt mândră. Îmi place foarte mult cel cu Alice în Wonderland. Pe viitor vreau să mai pregătesc câteva surprize și să creez o postare cu semne de carte hand-made.

4. O plimbare prin natură. Astăzi nu a plouat, așadar am ieșit în pădure. Am găsit plante și ghinde foarte frumoase și am reușit să mă destind puțin. Am pozat diverse scene ale vieții sălbatice, frumose, parcă încremenite în timp, dar totuși vibrând de viață. Fotografia este una dintre pasiunile mele, pe lângă lectură, scris,…dar… încă îmi dezvolt tehnica.

 5. Cartea din care am citit astăzi este primul volum din seria Fetele Gallagher – Dacă ți-aș spune că te iubesc ar trebui să te omor.

Este drăguță și ușoară.

Pe voi ce lucruri vă încântă sâmbăta? Aștept să aud și preferințele voastre. Hugs guys! O sâmbătă frumoasă!

12 thoughts on “5 lucruri care îmi plac sâmbăta – # 1”

 1. Mă bucur atât de mult că postezi și tu în această rubrică, e minunat articolul tău! Mi-ai transmit o emoție așa pozitivă, iar pozele sunt absolut superbe! Și Ionela a postat niște poze din natură, iar acum că le-am văzut și pe cele făcute de tine…abia aștept să merg și eu să fac niște poze!

  Desene sunt foarte frumoase, iar jocul vostru e tare drăgălaș. Cred că ar fi o idee bună și dacă ai desena ceva, iar peste un an ai desena același lucru, iar mai apoi să observi diferențele. Cred că am să încerc în jurnal ceva de genul acesta.

  Semnele de carte sunt minunate, ador tot ce înseamnă handmade, iar ție ți-au ieșit foarte drăguț. Recent am văzut „Alice in Wonderland” și chiar am vrut și eu să desenez ceva sau să îmi fac ceva cu Alice. A fost un film foarte drăguț, Tim Burton chiar are niște filme reușite.

  Un mic lucru mai am de adăugat, postarea a apărut prima dată pe blogului Anei (http://jurnalulanei.blogspot.ro/) , de acolo am preluat-o eu.

  Aștept cu nerăbdare postarea următoare. 🙂
  Gabriela
  http://crafting-g.blogspot.ro/

 2. Ma bucur ca postarea mea cuprinde oarecum si o doza de optimusm. A fost asa de relaxant sa fac poze in padure. Multumesc pentru aprecieri, si eu ador povestea lui Alice in Wonderland. Abia astept sa iti vad si proiectele tale viitoare. Am crezut ca postarea a fost lansata de tine.

 3. Foarte draguta postarea! Ma bucur ca ai preluat-o si tu ^^
  Desenele sunt foarte dragute si amuzante si cred ca e o activitate foarte simpatica si placuta pe care sa o faci cu sora ta.
  Semnele de carte sunt pur si simplu superbe! Felicitari!

 4. Foarte simpatice lucrurile care ți-au înveselit ziua de sâmbătă!! Și mie îmi place toamna să fac poze la ghinde și alte nebunii pe care ni le aduce toamna! Mult spor în continuare cu fotografiatul. ^_^
  Arată foarte drăguț semnele de carte. Îmi place că par toate în ton cu toamna, până și cel cu Alice îmi transmite acest sentiment. Mi se face dor să mai creez și eu un semn de carte ceva. <3

  Ohhhh, ce fain pare jocul de Domino! Nu prea am jocuri de grup și îmi pare rău însă sper că poate într-o zi să am câteva *maimulte* cu care să mă mai joc din când în când alături de cei din jur.

  P.S.: Not sure why, dar carte "Dacă ți-aș spune…" mă duce cu gândul la toamnă. :))) M-aș apuca și eu de ultimul volum din serie dacă aș putea acum însă îmi e și nițel frică că mi-am ieșit din ritmul seriei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.