Favoritele lunii Iulie

Cum o mai duceți dragilor? Ce mai citiți în concediu la mare sau la munte? Eu aștept următorul concediu pentru o mică escapadă la mare.

Până atunci vreau să  postez mai  des și să  nu mai găsesc scuze. Pregătesc pentru voi și un concurs cu cărți, așadar fiți cu ochii pe blog :).
M-am gândit să fac o postare despre favoritele lunii iulie, îmi plac postarile de genu și am văzut că multe persoane din blogosferă și booktube le practică.
Așadar, voi începe să va povestesc ce lucruri au ajuns pe lista mea de favorite luna aceasta.

1. Carte  -Departe de lumea dezlănțuită de Thomas Hardy. A fost o carte excepțională. O carte ce mi-a vorbit, ce m-a pus pe gânduri a carei personaje sunt foarte simpatice și te identifici cu ele și te atașezi de acestea. Pornești în poveste alături de ele și te maturizezi pe parcurs. Am să postez în curând și recenzia acestui roman frumos și atât de liric.

 2. Serial/Film. Serialul favorit pe care l-am reluat în speranța de a-l termina este Lost. Imi place la nebunie, ideea cu naufragiul pe o insulă ciudată este foarte bună. 
Filmul favorit a fost Uknown, un film extraordinar, psihologic şi care te ţine prins în acţiune.

Personajul principal suferă un accident de maşină, în urma căruia are o pierdere de memorie parţială, se întoarce înapoi la hotelul în care stătea şi acolo constată cu surprindere că soţia lui nu îl mai recunoaşte şi un alt bărbat îi fură identitatea.

3. Galerie. Trebuie să vedeţi această colecţie de poze realizate de un fotograf din Rusia, sunt uimitoare. Oraşe surprinse din înaltul cerului sau cum văd păsările lumea noastră. Linkul aici.

4.Balsamul de buze Baby Lips. Este foarte hidratant şi hrănitor, lasă o uşoară nuanţă roz pe buze şi este uimitor. Are şi o aromă delicioasă.

Cam acestea sunt favoritele mele pe luna Iulie. Care sunt favoritele voastre, ce cărţi, filme, lucruri, evenimente v-au impresionat pe voi luna trecută? Aştept răspunsul vostru la comentarii.

5 thoughts on “Favoritele lunii Iulie”

  1. De Hardy am în bibliotecă „Tess”, nu am citit-o însă a citit-o o prietenă și mi-a spus că e drăguță. De altfel, a zis că a citit și „Departe de lumea dezlănțuită” și a spus că e tot în genul primei cărți. 🙂 Frumos, îmi plac mult pozele pe care le faci!
    Lecturi plăcute și luna asta.

  2. cele doua carti sunt diferite, stilul este acelasi, insa nu ai cum sa nu te prinda. Hardy foloseste niste descrieri frumoase si nu se pierde in detalii, fiecare descriere a peisajului este o oglindire a starilor sufletesti ale personajelor. Multumesc pentru apreciere. Ma relaxez foarte mult cand pozez cartile, este ca un hobby. Mersi si tie la fel, multe lecturi placute.

  3. Yay, ce drăguță e postarea asta! 🙂 Foarte posibil să îți fur și eu ideea, e în regulă? Îmi plac mult și postările Week in photos, dar e mi se pare mai simpatic să postezi o dată pe lună decât pe săptămână despre lucrurile de genul.
    Am să trec și eu pe listă Departe de lumea dezlănțuită.
    Un August frumoas îți doresc!

  4. Sigur, poti sa postezi despre favoritele tale, nici ideea postarii mele nu e foarte originala, multi bloggeri si booktuberi posteaza favoritele lor in fiecare luna, deci nu eu am initiat ideea cu favoritele, insa imi plac genul de postari e o modalitate de a socializa cu ceilalti bloggeri de a le spune ceva despre lucrurile care te incanta. Astept sa iti vad postrea cu lucrurile tale favorite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.