Back to School – Inapoi la scoala


Am văzut că pe youtube circulă foarte mult genul acesta de postări, în care sunt prezentate diverse idei şi sugestii care te fac să te gândeşti la apropierea şcolii cu mai multă energie şi tragere de inimă.


Cu toate că eu am terminat şcoala şi facultatea, m-am gândit să fac această postare pentru cei care încă se mai bucură de momentele frumoase de pe băncile şcolilor.


Plină de nostalgie privesc în urmă şi îmi amintesc cum era cu 2-3 săptămâni înainte de a începe şcoala, când începeam vânătoarea de rechizite şi mă bucuram la vederea caietelor şi ale radierelor în diverse forme.


Adoram această etapă, în care simţeam că lucrurile sunt mai organizate, noi şi fiecare început de an şcolar este o aventură palpitantă.


Mai jos vreau să vă prezint câteva dintre lucrurile pe care le-am achiziţionat săptămâna aceasta fiind cuprinsă  de nostalgia începerii şcolii.1. Marele creion cu bunătăţuri -“un dulce de nota 10”.


Am fost weekendul trecut în hipermarket şi am văzut acest pachet cu dulciuri, marca Milka. Cum nu mă pot abţine de la asemenea bunătăţi, evident pachetul a ajuns în coşul meu de cumpărături. Şi a fost chiar ieftin, în jur de 12 lei.


Pachetul “creion” conţine: 1 pacheţel cu biscuiţi Oreo, 1 pacheţel cu biscuiţi Belvita, 2 ciocolăţele Milka, o ciocolată Milka de dimensiuni normale, un pacheţel cu ciocolăţele Milkinis, biscuiţi choco grains Milka, plus un micuţ cadou, o cutiuţă cu creioane colorare cu nişte girafe drăguţe imprimate pe aceasta.2. Agendă cu pisicuţe. 


Am intrat tot săptămâna trecută într-o papetărie pentru a-mi cumpăra o agendă pentru notiţele de blog. Îmi place să îmi cumpăr agende cu precădere în această perioadă, pentru că acum le găseşti pe cele mai frumoase. Când am văzut această mică agendă roşie cu pisicuţe albe, mi-am spus că este realizată fix pentru mine. Ador pisicuţele!!3. Pix şi brelog.


Am primit pixul şi brelogul în dar de la sora mea. Sunt foarte drăguţe şi utile. Când începi şcoala ai nevoie de un bun instrument de scris şi un brelog să nu îţi pierzi cheile de la dulapul cu cărţi. 


În liceu ţin minte că şi noi aveam în sala de clasă, dulapuri unde ne lăsam echipamentul sportiv şi unele manuale pe care ne era greu să le mai tot cărăm după noi. Aveam o cheie micuţă pentru aceste dulapuri, pe care riscam să le pierdem, însă toată lumea avea câte un brelog drăguţ ataşat la acestea. 4. Semn de carte. 

Un semn de carte care îţi înveseleşte lectura arată ideal într-un manual de fizică plictisitor sau într-un roman captivant ce îl citeşti în scurtele pauze dintre ore.

Am primit în dar acest semn de carte frumos şi delicat de la o ilustratoare din blogosfera românească. Puteţi vizita blogul acesteia aici şi instagramul ei aici. Mulţumesc mult Ionela.5. Piatră anti-stres :)).

O astfel de pietricică poate deveni un obiect de decor  foarte drăguţ de ţinut în penar, pe birou sau pe raftul cu romanele tale preferate. Acest obiect interesant de decor poate fi realizat chiar de tine. Ai nevoie de o piatră plată, culori acrilice, o pensulă şi imaginaţie. Voila, obiectul de decor este gata!

Am numit-o pietricica anti-stres pentru că poţi să o strângi în mână sau să o ţi în buzunar când realizezi o prezentare în faţa clasei şi, cu siguranţă, emoţile vor dispărea ca prin minune :). 

Am primit acest obiect artistic tot de la artista amintită mai sus. Arată extrem de bine ca obiect de decor pe biroul meu, lângă monitor. Warm hugs dragă!Alte lucruri care nu trebuie să vă lipsească din ghiozdan sunt un orar, ca cel de la Oreo, pe care îl primeşti dacă cumperi pachetul mare şi dicţionare. 

Se vede că am fost studentă la limbi străine, că în bibliotecă am o grămadă de dicţionare. În prezent vreau să învăţ italiana, de aceea mi-am luat un ghid vizual şi un dicţionar. Sper că lista de sugestii de mai sus să vă inspire în căutarea de lucruri interesante ce vă vor face să priviţi cu mult optimism şi încântare apropierea noului an şcolar.

Vă doresc un început de şcoală de “nota zece”.

Voi ce lucruri interesante vreţi să vă achiziţionaţi pentru noul an şcolar? Aştept şi răspunsurile voastre :)!


15 thoughts on “Back to School – Inapoi la scoala”

 1. Cât de simpatică e postarea asta! Îmi place mult de tot, mă gândeam să fac și eu ceva de genul acesta când îmi voi cumpăra rechizitele. Toate lucrurile prezentate de tine arată foarte bine și cu siguranță ajută mult la începerea noului an școlar.
  Mă bucur că am descoperit și blogul Ionelei, e atât de elegant și frumos. Abia aștept să răsfoiesc postările din el.
  O seară minunată îți doresc. Aștept cu mult entuziasm alte postări de genul acesta. ^_^

  Gabriela
  crafting-g.blogspot.ro

 2. Mersi draga. Ma bucur ca iti place postarea. Inceperea scolii a fost o inspiratie ptr mine, mai ales ca sunt cuprinsa de nostalgie si imi este dor de sunetul clopotelului. Abia astept sa vad si postarea ta.

 3. Aww, imi place postarea asta mult. Poate am sa fac si eu ceva asemanator :3 Chiar aseara am vazut cu mama creionul cu dulciuri in revista de la Mega si ii spuneam ca vreau si eu sa-mi iau :)) Acum ma bucur ca stiu ce e in el si cu prima ocazie, al meu e ^^"

 4. Vai, prima poză, Doamne, să mă abțin neapărat de la mâncat ciocolată la ora asta! :)) Back to school, Doamne, și eu am BAC și toate cele. Pfiu! Doamne ajută!

 5. da cam tarziu pentru o ciocolata la ora asta. Succes la bac si note mari si un ultim an de liceu frumos. Ce bine ca eu nu mai trebuie sa ma gandesc la examene, deocamdata, ca de la anu vreau sa merg la master.

 6. Waaaa, ce chestie drăguță! Mie-mi spui de dulciuri? De când sunt mică îmi plac și tot mănânc, așa reușesc să-mi distrug imunitatea la răceli și altele de genul ăsta. 🙂
  Și semnul acela de carte e genial! Atâta vreme de la postarea asta și eu n-am văzut-o… ah, genial semnul de carte cu floare, serios, am tot văzut pe Pinterest idei de genul și vreau să fac și eu așa ceva!♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.