lectura,  lectura cu aroma de ciocolata,  lecturi de vara

Lectură cu aromă de ciocolată – Empire of Storms și Ciocolată Merci

Vara aduce cu ea zile lungi și frumoase, pline cu soare, înghețată delicioasă, dar și timp pentru lecturi ce te transportă pe tărâmurile imaginației. O seară plăcută de vară sub umbra unui copac răcoros poate fi petrecută alături de o carte și niște ciocolățele delicioase.

 

În această seara am decis să continui seria Throne of Glass de Sarah J. Maas. Am ajuns la volumul 5 din această serie și sunt nerăbdătoare să văd ce se va întâmpla în continuare. Alături de această lectură, am ales să ma delectez cu o selecție de ciocolată de la Merci cu 4 sortimente.

 

Având această carte în mâini și o ciocolată delicioasă pornesc alături de Aelin Galathynius pe un drum străbătut de noi confruntări și aventuri fantastice.

 

Descriere carte: Lungul drum spre tron tocmai a început pentru Aelin Galathynius. Regatul din Erilea se destramă în jurul ei, iar dușmanii trebuie să devină aliați dacă Aelin dorește ca cei pe care îi iubește să nu cadă pradă forțelor întunecate. 
Va reuși Aelin să salveze lumea de la distrugere?

 

Descriere selecție de ciocolată Merci: Merci Finest Collection este o indulgentă belgiană completă. Bucură-te de fiecare sortiment și de gustul fin al ciocolatei cu lapte. În această selecție se regăsesc patru sortimente de ciocolată ce te transportă într-un vis de vară (ciocolată cu cremă de alune, ciocolată cu lapte, ciocolată cu bucățele de alune de pădure și migdale, ciocolata cu umplutură de praline).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.