Uncategorized

Agatha Mistery – Enigma Faraonului de Sir Steve Stevenson – recenzie

Titlu:Agatha Mistery – Enigma Faraonului

Autor:Steve Stevenson

An apariție: 2014

Colecție: Agatha Mistery

Editura: Rao

Nr. pagini: 128

Link de cumpărare: Librăria online Libris.ro

Descriere: Egipt. Valea Regilor. Un grup de arheologi e pe cale să dezgroape mormântul unui faraon misterios. Probabil că este vorba despre o descoperire revoluționară… dar, din păcate, prețioasa tabletă cu indicații pentru găsirea mormântului s-a pierdut. Acesta este un caz pe care doar detectivii aspiranți Agatha și vărul ei Larry Mistery îl pot rezolva.
Cărțile din seria “Agatha Mistery” de Sir Steve Stevenson au ca personaj principal un detectiv aspirant cu o intuiție extraordinară Agatha Mistery, care călătorește prin lume împreună cu aiuritul ei văr Larry Mistery, cu majordomul credincios domnul Kent și cu motanul Watson, pentru a rezolva cele mai complicate mistere.

Rating: 3/5

 

Artefacte dispărute și mistere

Agatha este o fetiță de 12 ani foarte inteligentă, cu un spirit de observație extrem de dezvoltat.

Atunci când vărul ei, Larry Mistery primește o misiune importantă de la școala de detectivi, Agatha sare în ajutorul acestuia și împreună cu majordomul domnul Kent și motanul haios Watson pornesc într-o aventură palpitantă în Egipt.

Aceștia trebuie să găsească o veche tăbliță furată care indică locul mormântului unui faraon necunoscut.

În timpul acestei călătorii în Valea Regilor, aceste patru personaje haioase trebuie să rezolve misterul dispariției tăbliței antice, iar fiecare dintre ei cu talentele și deprinderile lor unice reușesc să pună cap la cap indiciile și să descopere cine a fost vinovatul.

Lectura de față este foarte haioasă și alertă, presărată cu unele răsturnări de situație care îi vor încânta pe cei mici.

Agatha Mystery este o lectură ideală pentru copiii cu vârste între 7-13 ani. Această carte îi îndeamnă pe cei mici să învețe lucruri noi și să exploreze lumea înconjurătoare. Mai mult decât atât, îi încurajează pe copii să fie îndrăzneți, să își dezvolte abilitățile, iar pe mai departe în viață să urmeze o profesie de care vor fi cu adevărat mulțumiți.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.