carte carti pentru copii recenzie

Cea mai frumoasă carte despre viețuitoare – Ghidul Micului Naturalist – recenzie

Titlu: Cea mai frumoasă carte despre viețuitoare

Gen: carte pentru copii, enciclopedie

An apariție: 2017

Categoria: Enciclopedii Copii

Colecție: Cea mai frumoasă carte despre…

Editura: Gama

Link de cumpărare: Libris.ro

Nr. pagini: 96

 

Descriere: Această carte inspirată de natură va deveni cel mai bun prieten al copiilor fascinați de lumea înconjurătoare, de animalele și păsările pe care le pot întâlni în pădure, pe câmp, lângă ape sau în parcurile din orașe. Bogată în informații și minunat ilustrată, enciclopedia prezintă detaliat peste douăzeci de viețuitoare, urmărite de-a lungul celor patru anotimpuri, în habitatele lor obișnuite.

Rating: 5/5

O enciclopedie despre frumusețea naturii

Cea mai frumoasă carte despre viețuitoare este o enciclopedie excepțională pentru micii exploratori, un univers colorat ce li se deschide în fața ochilor și le prezintă informații utile despre mediul înconjurător.

 

Această carte este presărată cu ilustrații viu colorate ce îi vor ajuta mai bine pe cei mici să identifice animalele și să învețe informații utile despre acestea.

Fiecare pagină a acestei enciclopedii ne prezintă informații despre viețuitoarele din natură, despre habitatele în care trăiesc și despre anotimpurile în care pot fi zărite cu ușurință sau în care își desfășoară activitatea.

În acest mod, copiii sunt îndemnați să devină mai curioși și să exploreze mediul înconjurător pentru a zări câteva dintre animăluțele prezentate în această carte în habitatul lor natural.

Această enciclopedie conține un mic catalog cu viețuitoare, de la cele mai mici gângănii care mișună prin aer, până la păsări și mamifere fascinante.

Descrierea fiecărui animal în parte este realizată într-un limbaj simplu, dar în același timp captivant pentru ca micii exploratori să rețină mai ușor informațiile și să învețe lucruri fascinante despre natură.

Ilustrațiile sunt foarte frumos realizate și îi îndeamnă atât pe cei mici, cât și pe cei mari să își petreacă mai mult timp în inima naturii și să se bucure de frumusețea acesteia.

Această carte m-a încântat prin frumusețea ei și mă inspiră să fac mai multe drumeții în natură, să desenez mici viețuitoare sau să presez flori și să mă bucur de frumusețea mediului înconjurător.

Recomand cartea tuturor celor care iubesc enciclopediile sau cărțile cu ilustrații inspirate de natură. Este un univers vizual în care merită să călătorești pentru o clipă și care te ajută să descoperi lucruri interesante despre natură și despre viețuitoarele ce mișună prin ea.

Cartea poate fi achiziționată de pe librăria online Libris.ro. Tot aici vei găsi și o sumedenie de cărți de non-ficțiune și ficțiune care cu siguranță te vor încânta.

Please follow and like us:
error

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.