arta | articole de papetarie | markere si pixuri cu gel

Stationery Haul – Papetărie – pixuri, culori și stickere

August 26, 2017

De când eram mică îmi făcea o deosebită plăcere să explorez papetăria din micul meu oraș de munte, iar această activitate a rămas cu mine.

                                                                   

Din când în când, decid să vizitez papetăria mea preferată și de cele mai multe ori nu ies cu mâna goală din aceasta. Recent, am început să caut elemente de papetărie și la alte magazine, cum ar fi: Lidl, Pepco, etc. Îmi plac foarte mult obiectele de papetărie, deoarece mă ajută să devin mai organizată și să îmi adun ideile, mai mult, acestea îmi stimulează creativitatea.

În ultima periodă am strâns câteva obiecte de papetărie, instrumente de caligrafie și desen drăguțe pe care vreau să vi le prezint în postarea de astăzi.

Pixuri cu gel – textură metalică, neon și glitter

Când am văzut acest set de pixuri colorate am fost foarte încântată. Acesta conține culori metalice, neon și glitter. Eu vreau să le folosesc pentru bullet journal, caligrafie și pentru oferi viață desenelor din cărțile de colorat.

Am găsit acest set la magazinul Lidl la o ofertă incredibilă.

Brush Pens- Markere colorate pentru caligrafie

Un alt set util pentru viitoarele mele proiecte de caligrafie este cel care conține markere/brush pens. Markerele sunt de calitate, se usucă repede, iar culoarea acestora nu se împrăștie. Acest set l-am cumpărat tot de la magazinul Lidl.

Stickere colorate și drăgălașe

Am achiziționat câteva sitckere drăguțe de la o papetărie locală, iar post-it-urile de mai jos din colțul din dreapta le-am primit de la o prietenă din China. Abia aștept să le lipesc în bullet journal și pe alte carnețele.

Sketch book multi-color

Acest caiet de schițe foarte frumos are o copertă superbă, iar pe interior are un design superb. Paginile sunt albe, simple și sunt ideale pentru proiecte de caligrafie și desen. Vreau să scriu citate și să fac câteva schițe în el. Vă voi ține la curent cu schițele și elementele pe care vreau să le includ în acesta.

Accesorii papetărie – ascuțitoare simpatică și radieră delicioasă

În timpul proiectelor creative ai nevoie de accesorii drăguțe de papetărie care să îți aducă un mic zâmbet pe buze. Ascuțitoarea roz în formă de ursuleț îmi zâmbește drăguț atunci când este pusă în funcțiune, iar radiera în formă de lămâie se bucură să corecteze liniile imperfecte ale schițelor mele.

Acestea au fost toate articolele de papetărie pe care le-am adunat recent. Voi ce articole de papetărie ați adunat în mod recent? Voi de unde vă procurați aceste articole?

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *