banda celor sase ciori,  book haul,  book haul de primavara,  carti noi,  fictiune istorica,  leigh bardugo,  literatura,  noutati in biblioteca,  o mare de lacrimi,  roman fantasy,  ruta sepetys

Noutăți în bibliotecă – (#8) – Roman Fantastic și Ficțiune istorică

 O nouă adiere de primăvară a mai adus câteva cărți pe rafturile mele care acum se bucură de compania suratelor lor.
În postarea de astăzi vă prezint două cărți pe care mi le-am dorit de foarte mult timp și de care în sfârșit mă pot bucura în voie. 
Banda celor șase ciori de Leigh Bardugo  
După ce am citit trilogia Grisha, mi-am dorit foarte mult ca autoarea să scrie mai multe cărți în acest univers magic, iar nu după mult timp a apărut duologia Banda Celor Șase Ciori.

Am fost foarte fericită când am auzit despre vestea publicării acestei duologii și în România, iar cu ajutorul celor de la libris.ro primul volum a intrat și în posesia mea. Vreau să le mulțumesc mult celor de la librăria libris pentru că mi-au trimis acest volum. 

Link de cumpărare
Descrierea de pe spatele coperții:
   Sase proscriși periculoși… O misiune imposibilă…
    Ketterdam: un centru înfloritor al comerțului internațional, unde poți găsi orice dacă ești dispus să plătești prețul – și nimeni nu o știe mai bine decât Kaz Brekker, un hoț de geniu. Lui Kaz i se propune să dea o lovitură extrem de periculoasă, care l-ar putea face putred de bogat. Dar nu poate să acționeze de unul singur…

    Asa ca iată care este banda lui:

  – Un condamnat însetat de răzbunare.

  – Un trăgător împătimit de jocurile de noroc.

  – Un fugar cu un trecut privilegiat.

  – O spioană poreclita Fantoma.

  – O Sfâșie-Inimi care își folosește puterea ca să supraviețuiască într-un cartier rău famat.

  – Un hoț cu darul evadărilor imposibile.

    Kaz și echipa lui sunt singurii care pot împiedica distrugerea întregii lumi – dacă nu se ucid mai întâi intre ei.
 O mare de lacrimi de Ruta Sepetys
Am auzit foarte multe lucruri bune despre această carte atât în lumea virtuală de carte din străinătate, cât și din România. Apreciez foarte mult faptul că acest roman a fost tradus într-un timp scurt și la noi în România. Am prins cartea O mare de lacrimi la un super preț pe elefant.ro și pentru că în oraș la mine au pick-up point nu a trebuit să plătesc transportul. Abia aștept să mă afund în lectura acestui roman promițător!
Link de cumpărare
Descrierea de pe spatele coperții:
  
Cu măiestria pe care cititorii romanului PRINTRE TONURI CENUȘII i-o cunosc deja, Ruta Sapetys oferă o altă captivantă ficțiune istorică, pornind de la un episod zguduitor petrecut spre sfârșitul celui de al Doilea Război Mondial, o tragedie înscrisă în istorie drept cel mai cumplit dezastru maritim – scufundarea vasului german Wilhelm Gustloff în Marea Baltica. La 30 ianuarie 1945, nava încerca evacuarea a peste zece mii de civili, răniți, oficiali naziști si personal militar din portul Gotenhafen, cu totii refugiați din calea Armatei Roșii, când a fost surprinsă și torpilată de un submarin sovietic. Dintre cei noua mii pieriți atunci în apele înghețate, aproape cinci mii erau copii.

Acestea au fost toate cărțile noi care și-au făcut loc cu veselie pe rafturile bibliotecii mele. Voi ce cărți ați cumpărat/primit recent?
O postare distribuită de gabriela_romanceofpages (@romanceofpages) pe

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.