buchete de floricele flori salbatice garnier 3 in 1 ivatherm moment de relaxare natura primavara produse de beauty produse de ingrijire faciala rasfat de primăvara revista avantaje timp liber vichy

Răsfăț de primăvară – și cititoarele zâmbărețe au nevoie de un moment de relaxare

Respiră adânc aerul dulce de primăvară, simte natura prin porii tăi, bucură-te de sunetul glasurilor ce se unesc în cor, de mișcarea blândă a florilor, de foșnetul frunzelor sub pașii tăi. Respiră, simte, trăiește!

Oferă-ți un moment de răsfăț! E primăvară!

Astăzi mi-am oferit un moment de răsfăț de primăvară. Am făcut o mică plimbare prin pădure, am adunat flori sălbatice, am respirat aerul cald și revigorant, am ascultat foșnetul crengilor.

Am răsfoit o revistă și am făcut câteva poze în natură. În această postare, pe lângă minunățiile pe care le-am găsit în natură vreau să vă prezint cu ce produse de beauty mă răsfăț în această primăvară.

Haideți, însă să începem cu revista care o citesc în această lună. Am vrut să schimb puțin “tiparul” și luna aceasta am renunțat la revista care o cumpăr de obicei, și am ales revista Avantaje. Mi-au plăcut foarte mult articolele prezentate, mai ales articolele cu românce uimitoare, independente și întreprinzătoare.

 Mi-a plăcut mult și secțiunea cu modă și noutăți în materie de beauty, iar câteva produse de acolo mi-a făcut cu ochiul sau mi-au oferit inspirație și idei pentru ținutele pe care le voi aborda  în această primăvară.


Revista a venit însoțită de o cremă de contur pentru ochi și buze, pe care abia aștept să o încerc.

Crema are un miros floral, primăvăratic și face parte din gama Gerovital Plant. Aceasta conține ulei ecocertificat din flori de mac care are un efect calmant asupra pielii agresate de stresul urban și îi  oferă acesteia fermitate.

Rutina mea de îngrijire facială s-a schimbat puțin în această primăvară, iar pe lângă produsele obișnuite am descoperit niște minunății care mă ajută să țin sub control secreția de sebum.

Pentru că am tenul ușor gras, dar și sensibil trebuie să am mare grijă ce produse folosesc în rutina mea zilnică. Vreau să vă prezint produsele care funcționează de minune și mă ajută să am un ten echilibrat.

Garnier Pure Active 3 în 1 – wash, scrub, mask

Folosesc acest gel de față pe post de exfoliant și din când în când pe post de mască facială. În fiecare zi folosesc un gel blând de față de la Bioderma, însă pentru a îndepărta pielea moartă și a o regenera folosesc Garnier Pure Active 3 în 1. Gelul poate fi folosit zilnic de persoanele cu tenul normal, însă eu pentru că am un ten cu tendință de îngrășare îl folosesc de două ori pe săptămână. Este foarte bun ca exfoliant și își face treaba foarte bine.

Vichy Normaderm

Am descoperit această cremă recent și sunt foarte mulțumită de ea. De când o folosesc pe față nu mi-a mai apărut nici un coș, doar unul singur în timp de 3 săptămâni, iar acest lucru este un record pentru mine. Are un efect matifiant, reparator și luminator. Crema Vichy Normaderm ține sub control tenul gras. Pot să spun că nu am aruncat banii pe ferestră, ci chiar este o cremă ce își merită prețul.

 Ivatherm – Metrocreme

În zilele foarte însorite folosesc crema Metrocreme care oferă o peliculă matifiantă pielii și elimină roșeața feței, iar datorită faptului că aceasta conține factor SPF pentru protecție solară, este ideală pentru zilele când soarele este necruțător cu tenul meu. Este o cremă foarte bună și o recomand persoanelor cu pielea sensibilă. 

Haideți, așadar toate cititoarele zâmbărețe și oferiți-vă o clipă de relaxare în natură cu o carte, un poem, o revistă și un buchețel de flori după ureche. Primăvara aceasta trebuie să o gustăm din plin!

Please follow and like us:
error

2 thoughts on “Răsfăț de primăvară – și cititoarele zâmbărețe au nevoie de un moment de relaxare”

  1. Waa, vreau și eu să mai încerc câteva produse, că am exces de sebum și nu mai știu cum să-l "țin în loc". Vreau să mai încerc produse de la Bioderma, pentru că am o cremă de mâini de la ei și și-a făcut treaba excepțional de bine.

    În rest, pentru exfoliere eu îmi fac tot felul de măști naturale, dar aș vrea totuși să-mi mai iau și niște geluri și creme. 😀

  2. Eu pentru probleme mai severe folosesc crema de tratament Duac, dar aceasta este recomandata sa o folosesti doar pentru o anumita perioada, deoarece contine antibiotic. In rest folosesc crema de mai sus si gelul de fata de la Bioderma. Si mastile cu argila sunt foarte bune pentru tenul gras. Cremele de la bioderma nu prea ma ajuta, insa gelul de fata este foarte bun. Chiar ti-l recomand.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.