carte clasica carti si ciocolata carti si flori emily bronte flori si ciocolata iz de primavara la rascruce de vanturi lectura cu aroma de ciocolata luna martie roman clasic wuthering heights

Lectură cu aromă de ciocolată – J.D. Gross – Pralines Superieurs – Ciocolată belgiană și La răscruce de vânturi

Suntem în 1 Martie și deja se simte o adiere ușoară de primăvară, soarele se joacă cu razele sale printre copacii ce stau să înmugurească, iar păsările își dezmorțesc glasul prin triluri line.

Este o zi ideală pentru a lectura un roman clasic, în compania unor praline delicioase de ciocolată.

Gustul cremos și fin al pralinelor în formă de fructe de mare îți oferă un moment dulce în micile pauze de lectură și completează firul dulce amărui al cărții La răscruce de vânturi de Emily Bronte.

Pralinele de ciocolată de la J.D. Gross sunt praline superioare realizate din ciocolată belgiană și au o umplutură fină de nuci. Sunt un adevărat răsfăț dulce.

Aceste praline fine completează în mod armonios lectura celebrului roman La Răscruce de Vânturi. Cartea ne prezintă o iubire violentă într-un cadru natural ce este în armonie cu angoasă și stările sufletești simțite de personaje. Totodată, în această carte vei găsi și cele mai frumoase citate din literatura secolului al XIX-lea.

“He’s more myself than I am. Whatever our souls are made of, his and mine are the same.” 
“Be with me always – take any form – drive me mad! only do not leave me in this abyss, where I cannot find you! Oh, God! it is unutterable! I can not live without my life! I can not live without my soul!”  

 

“I have not broken your heart – you have broken it; and in breaking it, you have broken mine.”

 

Please follow and like us:
error

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.