Unboxing fantastic de la Books-express - Empire of Storms de Sarah J. Maas

by - miercuri, decembrie 28, 2016Când m-am trezit de dimineață afară fulguia liniștit, iar o carte fantastică și splendidă mă aștepta cu nerăbdare pe noptieră, paginile ei parcă se mișcau de nerăbdare dorind să fie răsfoite și citite.

Cei de la Books-Express mi-au trimis cu aproape două săptămâni în urmă, într-o un colet frumos împachetat cu o fundiță finuță și roșie, o carte ce mi-o doream foarte mult. Apreciez foarte mult modul în care cei de la librăria online Books-express au pus o mare atenție în împachetarea noului volum apărut din seria Tronul de cleștar (Empire of Storms) de Sarah J. Maas.


Coletul arată ca un cadou foarte special. După ce am desfăcut fundița și am luat jos învelișul gri strălucitor, coperta acestei cărți mi-a tăiat răsuflarea. Este mult mai frumoasă în realitate! Îmi plac foarte mult literele ieșite în relief ce se regăsesc în titlul acesteia și acea flacără roșiatică ce reflectă foarte frumos nuanța albă a coperții.Spatele coperții este și el, la fel de spectaculos, o ilustrează pe Aelin în forma ei de Fae, iar efectul este spectaculos.


Pe lângă cartea superbă, cei la librăria online Books-Express au fost foarte drăguți și au inclus câteva semne de carte foarte frumoase. Îmi place nespus de mult semnul magnetic cu I love London, mă duce cu gândul la frumusețea acestui oraș unic, pe care mi-aș m-ai dori să îl vizitez încă o dată. Celelate semne de carte sunt la fel de drăguțe, iar stickerul este foarte simpatic și încă mâ gândesc unde să îl lipesc. Probabil că o să îl lipesc la loc de cinste pe laptopul meu.


Vreau să le mulțumesc încă o dată echipei books-express pentru frumosul colet, pentru această carte minunată ce îmi doream să o citesc foarte mult și pentru atenția lor la fiecare detaliu în parte.
You May Also Like

4 comentarii

 1. Ce fain arată cartea! De multă vreme tot zic că poate apuc i eu să testez cărțile acestei autoare. Lectură plăcută și Sărbători Fericite! ^_^

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mersi. E superba seria, cred ca iti va placea si tie. Multumesc frumos la fel si tie! :)

   Ștergere
 2. Am citit multe despre această serie şi mă face foarte curioasă! ^^

  Lecturi frumoase! Să ne citim cu bine în 2017! :)

  RăspundețiȘtergere

Instagram

Follow Us