carte,  ceai de fructe,  ciocolata calda,  epoca jazzului,  recomandari,  revista glamour,  seriale,  timeless,  tutankhamun,  what makes me hapyy at the end of the week

What makes me happy at the end of the week (#2)

Am creat această rubrică exact acum doi ani și am făcut doar o singură postare. Nu înțeleg de ce nu am mai continuat să postez, însă săptămâna aceasta mi-am amintit de ea.

Prin intermediul acestei rubrici, am să împărtășesc cu voi lucrurile care mă fac fericită în decursul  fiecărei săptămâni. Este o postare unde pot să vă prezint lucruri random și drăguțe. Acele mici elemente ce ne fac săptămâna mai frumoasă!

Un ceai cald de fructe pentru zile reci de noiembrie – Sir Edward Tea – Forest Fruits

Toamna îmi place să beau ceaiuri fierbinți de fructe, iubesc aroma lor dulceagă și mirosul parfumat. Când ajung înghețată la birou, ador să îmi prepar un ceai și să țin ceașca fierbinte în mână. Parcă îmi încălzește sufletul și îmi oferă o stare de bine.

Cititul unei reviste de modă în serile lungi de toamnă. 

În unele seri iubesc să îmi petrec timpul în compania unei reviste bune, să descopăr noile trenduri și să citesc interviurile oamenilor de succes. În ultima perioadă am început să colecționez numere din revista Glamour. Îmi plac articolele foarte bine structurate și recomandările regăsite în paginile ei.

 

 

Ciocolată caldă din Congo cu aromă de portocale și o carte bună din epoca jazzului

Am descoperit de curând o cafenea foarte drăguță ce oferă cafele și ciocolată caldă din jurul lumii. Localul se numește Cafe Frei. În fiecare lună încerc câte un sortiment diferit de ciocolată caldă, însă am descoperit acum ciocolata mea caldă preferată. Se numește ciocolată caldă din Congo și conține esență de portocală, ceva condimente secrete și coajă de portocală. Este ca o explozie de arome.

În decursul acestei săptămâni, am început să lecturez romanul Cei frumoși și blestemați. F. Scott Fitzgerald mă surprinde din nou prin stilul lui simplu și de efect.

Friday movie night

În fiecare vineri urmăresc câte un episod din serialele mele favorite. Am început două seriale noi care îmi plac la nebunie.

Primul se numește Timeless și ne prezintă povestea unei echipe de cercetători ce au descoperit mașina timpului, însă sunt anumite persoane care vor profita de acest lucru și se vor întoarce în trecut cu scopul de a schimba istoria. O profesoară de istorie, un soldat și pilotul mașinii timpului pornesc într-o misiune în care vor trebui să prevină schimbarea istoriei.

Am descoperit săptămâna trecută un al serial creat de cei de la ITV. Numele acestuia este Tutankhamun și ne spune despre povestea fascinantă a arheologului ce a descoperit mormântul vestitului faraon. Atmosfera serialului este atât de frumoasă și fiecare scenă îți taie respirația prin modul în care este prezentată. Love this show!

 

4 Comments

 • Daria Macarie

  Câte lucruri frumoase pot fac fericit un om!
  Mama mea colecționa, într-o vreme, revista Cosmopolitan. Mai avem câteva prin casă, le-am răsfoit pe toate şi chiar mi-au plăcut!
  Eu adooor ceaiul de mentă! Câteodată îmi fac dimineața, înainte de a pleca la şcoală, sau când sunt foarte răcită şi am nevoia de ceva cald şi aromat. 🙂
  Şi noi avem în oraş un Cafe Frei! 😀

  Frumoasă postare! Îți doresc mult spor în tot ce faci, o săptămână liniştită şi lecturi plăcute! ❤

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.