carti,  distopie,  inainte sa te cunosc,  jojo moyes,  lecturi,  libraria online libris,  libris.ro,  lumea cartilor,  poveste romantica,  regi si regine,  regina rosie,  roman contemporan,  tbr,  unboxing,  victoria aveyard

Unboxing Libris – Regini și regate – Povești de dragoste contemporane

Când am ajuns aseară acasă după o zi lungă și extenuantă la serviciu, acest colet frumos de la librăria online Libris mă aștepta cuminte pe noptieră.

Sunt foarte fericită să vă anunț că am început o colaborarea cu cei de la libris.ro, iar ei au fost foarte drăguți să îmi trimită spre recenzie două cărți pe care vroiam să le citesc cu ardoare de ceva vreme.

Vreau să le mulțumesc foarte frumos pentru oportunitatea de a citi aceste două cărți superbe. Sunt foarte nerăbdătoare să mă afund în lumea lor.

Prima carte este Regina Roșie de Victoria Aveyard. Coperta este superbă, exact așa cum mi-am imaginat! Ador fiecare detaliu în parte, coroana de argint și ideea designului.

Abia aștept să lecturez această carte! Descrierea de pe spatele coperții este și ea la fel de captivantă. Cred că este o carte despre comploturi, regate și cred că are și niște aspecte distopice interesante. Pare o lectură cu multe răsturnări de situație.

 

Cea de-a doua carte este printre cele mai citite și apreciate cărți de dragoste contemporane din acest an.
 
Înainte să te cunosc de Jojo Moyes este cartea pe care doream să o văd pe rafturile bibliotecii mele din momentul în care a apărut. Pare un roman drăguț ce ne spune o poveste de dragoste frumoasă și din câte am înțeles puțin tristă pe alocuri.

 

 

Sper ca în următoarele săptămâni să revin cu recenzii la cele două cărți, așadar rămâneți pe aproape pentru a afla ce minunății se ascund în paginile lor.

Librăria online libris.ro este un loc minunat plin de cărți de ficțiune și non-ficțiune atât în limba română cât și în limba engleză. Nu ezitați să o vizitați, transportul prin curier e gratuit 🙂 !

 

http://www.libris.ro/

 

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.