Lectură cu aromă de ciocolată - Heidi Grand'Or și Marele Gatsby

by - duminică, noiembrie 20, 2016Pornește într-o călătorie a simțurilor și a imaginației alături de o carte bună și o ciocolată pe măsură. Ce combinație poate fi mai delicioasă, decât ciocolata din lapte învelită în caramel dulce și crustă de midgale! Săptămâna aceasta am încercat ciocolata Heidi Grand'Or - Florentine.

Este delicioasă, crocantă, se topește în mii de explozii de arome, te umple de o senzație de fericire și îți oferă un moment unic de detașare.


Designul ambalajului m-a dus cu gândul la anii strălucitori din epoca jazzului, la fustele din franjuri, tunsorile scurte și muzica plină de viață, la art deco și mi-a insuflat acel sentiment de Carpe Diem.


Marele Gatsby este cartea care poate fi citită alături de acest deliciu din caramel și migdale. Clasicul suprem al literaturii americane suprinde visul american dintr-o lume de după război, o lume ce vrea să uite, dar care se lansează într-un zbor frânt.

Romanul urmărește tragicul vis a lui Gatsby, acela de a prinde trecutul într-o clipă și trăirea unei iluzii deșarte a unei iubiri regăsite.
You May Also Like

2 comentarii

  1. Foarte faină combinația. Sper să pot citi și eu ceva de acest autor, și să mă încânte. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :). Autorul scrie superb, are un stil simplu si de efect, iar Marele Gatsby este o carte exceptionala,chiar este o capodopera a literaturii americane.

      Ștergere

Instagram

Follow Us