Semn de carte din mărgele topibile - Dovleac zâmbăreț - Tutorial DIY

by - sâmbătă, octombrie 08, 2016Astăzi mi-am pus creativitatea la bătaie și am realizat un semn de carte din mărgele topibile.

Pentru că am fost foarte entuziasmată că am intrat în sfârșit într-un creative mode, mi-am spus că trebuie să vă prezint și vouă pașii prin care puteți realiza un semn de carte din mărgele topibile.

Semnul meu de carte este un dovleac zâmbăreț ce îi place să stea pitit printre cărți și din când în când să lenevească la soarele plăcut de toamnă.  

Ai nevoie de:
 • mărgele topibile ( le găsești la orice craft store sau online sub diferite mărimi și culori) 
 • suport din plastic pentru mărgele topibile
 • șnur
Acest semn de carte în formă de dovlecel este ușor de realizat. Așezi mărgelele pe suport și creezi forma dorită.

După ce ai realizat forma ta preferată, așezi o foaie de copt deasupra formei și calci dovlecelul până când mărgelele se topesc și se lipesc între ele.


După ce forma se poate desprinde ușor de pe suport, o așezi între două foi de copt și o mai calci puțin. (Nu exagera cu fierul de călcat!).


Ultimul pas este cel mai ușor, adaugi un șnur și voila! Dovleacul este pregătit să îți zâmbească dintre filele cărții.
You May Also Like

4 comentarii

 1. Ce proiect ușor și interesant. Auzisem de mărgeluțele topibile, și cercetasem ideea, însă nu am avut ocazia să le testez. :D Foarte fain ți-a ieșit semnul de carte. ^_^

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mersi :), ma bucur ca iti place. Iti recomand margelele topibile, sunt ideale pentru orice proiect.

   Ștergere
 2. Omgg, cât de simpatic poate să fie! ^.^ Ți-a ieșit super drăguuț. N-am încercat niciodată să fac ceva cu mărgeluțe de tipul ăsta, dar par interesante.

  *Te invit cu mare drag să faci un tag de toamnă: http://thoughts-about-books.blogspot.ro/2016/10/fall-time-cozy-time-book-tag.html*

  RăspundețiȘtergere

Instagram

Follow Us