Printre rafturile bibliotecii – #5

Înainte de concediu mi-am făcut o mică aprovizionare cu cărţi de la biblioteca locală. Uite ce minunății am mai găsit pe acolo.

1. 13 la cină de Agatha Christie

Mi-a atras atenţia acest roman cu detectivul Poirot, descrierea de pe spate nu m-a dezamăgit şi abia aştept să mă afund din nou într-un mister clasic de excepţie.


2. The fault in our stars – John Green

Îmi place stilul acestui autor şi mi-am spus că trebuie să citesc cel mai aclamat roman al său. Mă aştept să fie sfâşâietor.

3. Eleanor & Park – Rainbow Rowell

Am auzit multe lucruri despre această autoare şi ce timp poate fi mai potrivit pentru un YA contemporan decât sezonul de vară?

4. Revolta – Jocurile Foamei de Suzanne Collins

Şi uite-mă ajunsă la ultimul volum din Jocurile Foamei. Nu ştiu dacă sunt pregătită să mă despart de această serie. Abia aştept să citesc finalul şi să văd şi filmele.

Voi ce cărţi aţi mai împrumutat de la bibliotecă? Ce citiţi?  Ce mai vreţi să citiţi?

6 thoughts on “Printre rafturile bibliotecii – #5”

  1. Ce achiziții frumoase și diverse! Eu abia am terminat ”Camera morții”, un thriller juridic voluminos de John Grisham și trebuie să-mi revin, căci a fost o carte foarte, foarte bună și nu am reușit încă să mă despart sufletește de ea :-). După aceea, însă, cred că voi continua cu ”O păpușă sau alta” de Sophie Hannah, tot un thriller, dar nu juridic :-D.

  2. încă nu îmi vine să cred că am Eleanor and Park și nu am citit-o!! Până la final de an, trebuie să mă pun… cu burta pe carte! 13 la cină de Agatha Christie sună fain. Mi-e dor de o carte polițistă. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.