Printre rafturile bibliotecii - #5

by - marți, august 02, 2016


Înainte de concediu mi-am făcut o mică aprovizionare cu cărţi de la biblioteca locală. Uite ce minunății am mai găsit pe acolo.


1. 13 la cină de Agatha Christie

Mi-a atras atenţia acest roman cu detectivul Poirot, descrierea de pe spate nu m-a dezamăgit şi abia aştept să mă afund din nou într-un mister clasic de excepţie.


2. The fault in our stars - John Green

Îmi place stilul acestui autor şi mi-am spus că trebuie să citesc cel mai aclamat roman al său. Mă aştept să fie sfâşâietor.

3. Eleanor & Park - Rainbow Rowell

Am auzit multe lucruri despre această autoare şi ce timp poate fi mai potrivit pentru un YA contemporan decât sezonul de vară?4. Revolta - Jocurile Foamei de Suzanne Collins

Şi uite-mă ajunsă la ultimul volum din Jocurile Foamei. Nu ştiu dacă sunt pregătită să mă despart de această serie. Abia aştept să citesc finalul şi să văd şi filmele.


Voi ce cărţi aţi mai împrumutat de la bibliotecă? Ce citiţi?  Ce mai vreţi să citiţi?

You May Also Like

6 comentarii

 1. neapărat vreau să citesc ceva de stephen king ^^

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. si eu ar trebui sa citesc ceva de Stephen King, nu am citit nimic scris de el, insa nu stiu cu ce roman sa incep.

   Ștergere
 2. Ce achiziții frumoase și diverse! Eu abia am terminat ”Camera morții”, un thriller juridic voluminos de John Grisham și trebuie să-mi revin, căci a fost o carte foarte, foarte bună și nu am reușit încă să mă despart sufletește de ea :-). După aceea, însă, cred că voi continua cu ”O păpușă sau alta” de Sophie Hannah, tot un thriller, dar nu juridic :-D.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. suna bine titlul thrillerului O papusa sau alta. Eu vreau sa citesc in curand Obiecte ascutite de Gillian Flynn.

   Ștergere
 3. încă nu îmi vine să cred că am Eleanor and Park și nu am citit-o!! Până la final de an, trebuie să mă pun... cu burta pe carte! 13 la cină de Agatha Christie sună fain. Mi-e dor de o carte polițistă. :-)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nici eu inca nu am deschis-o si nici de 13 la cina nu m-am apucat inca, insa acum am o pofta de citit imensa si putin mai mult timp. Spor la citit.

   Ștergere

Instagram

Follow Us