Colecția mea de semne de carte

by - duminică, august 21, 2016


Semnele de carte sunt ca niște prieteni dragi, niște martori muți și simpatici la fiecare moment savurat dintr-un roman care ne îndeamnă să nu lăsăm cartea pe noptieră, căci nu mai e mult până la final.

În postarea de astăzi m-am decis să vă prezint cele mai frumoase și dragi semne de carte pe care le dețin.

1. Semn de carte magnetic - You can't put a good book down!

Am descoperit acest mic semn de carte într-o librărie și m-am îndrăgostit de el la prima vedere. Îmi place foarte mult textul de pe el, dar și ilustrația. Este primul semn de carte magnetic pe care îl dețin, însă vă spun că este și cel mai practic, deoarece nu cade dintre filele cărților, ci le prinde foarte bine fără a le îndoi.  


2. Semne de carte hand-painted

Cea mai mare bucurie a unui șoricel de bibliotecă este să își creeze singur semnele de carte. Am realizat în prima parte a acestui an trei semne de carte pictate (îmi încercam și eu latura mai artistică!).

Chiar dacă designurile făcute pe aceste semne nu sunt foarte reușite, mie tot îmi plac și îmi sunt dragi.


3. Semn de carte pentru mici gurmanzi.

Am primit aceste semne de carte de la niște prieteni. Semnele se prind ca niște clămițe pe filele cărților și sunt foarte simpatice. Trebuie să recunosc că atunci când le văd mă duc cu gândul la prăjituri și delicii culinare.


4. Semn de carte pentru artistul din tine

 Pentru că am făcut achiziții la librăria Cărturești, vânzătoarea a fost foarte simpatică și mi-a oferit în dar un mic semn de carte. Îmi place designul minimalist care te duce cu gândul la un concert simfonic.


5. Semn de carte ilustrat.

Acest semn de carte este tot un mic cadou. Îmi place foarte mult designul colorat inspirat de natură.

You May Also Like

8 comentarii

 1. Vaaii, nici nu știu care să zic că-i preferatul meu! Sunt toate atââât de frumoase și speciale! Sper să-ți reînnoiești colecția și să ai cât mai multe semne de carte așa simpatice!

  P.S. Te-am nominalizat la un tag: http://thoughts-about-books.blogspot.ro/2016/08/the-book-blogger-memory-challenge-tag.html Sper să-ți placă și să-l faci, pupicei! *.*

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. mersi.Ma bucur ca iti plac si tie semnele mele de carte. Sper sa nu mai pierd din ele :). Am avut cateva de la libris cu citate si nu le gaseam pentru postare :). De multe ori uit semnele de carte in unele carti imprumutate de la biblioteca. Mersi pentru leapsa.

   Ștergere
 2. Vai, sunt așa de adorabile, mai ales cele făcute de tine mi se par foarte frumoase!

  RăspundețiȘtergere
 3. Ador semnele de carte!! Ce simpatice sunt cele prezentate de tine. Îmi place cel cu cățelul (amuzant tare), dar și semnele de carte culinare, și cele ilustrate. Am tot strâns multe semne de carte "de duzină" de-a lungul timpului, și am făcut acum ceva vreme ordine printre ele. Am descoperit că îmi plac mai mult cele care au o semnificație aparte (fie ele cumpărate din librării, primite, sau realizate de mine). ^_^ La cât mai multe semne de cart de acest tip!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. semnul cu catelul e preferatul meu! Da, sa sti ca semnele de carte care au o anumite valoare sentimentala sunt preferatele mele. Ma bucur sa aud ca acest lucru este valabil si in cazul tau. Mersi :)

   Ștergere

Instagram

Follow Us