Noutăți în bibliotecă - (#7) - Cărturești și altele

by - luni, iulie 18, 2016


Săptămâna trecută am avut ocazia să intru pentru prima dată într-o librărie Cărturești, am fost în trecere prin Cluj și mă bucur că mi-am făcut timp liber să explorez această librărie frumoasă.

După multe căutări și priviri de admirație înspre rafturile cu romane în engleză și română, am găsit niște comori de cărți, foarte frumoase pe care mi-am dorit să le am în bibliotecă imediat după ce le-am văzut.

În rândurile de mai jos am să vă prezint toate cărțile pe care mi le-am cumpărat de la Cărturești și nu numai.

Cărți achiziționate din librăria Cărturești

The Illustrated Works of Jane Austen.

Acest volum conține trei romane ale acestei autoare: Sense and Sensibility, Emma și Northanger Abbey. Vestea bună este că toate romanele sunt ilustrate. Acum colecția mea de romane scrise de Austen este aproape completă. Îmi mai lipsește doar romanul Persuasion.


The complete Illustrated works of Hans Christian Andersen

De ceva timp vroiam să achiziționez un volum de povești care să conțină o întreagă colecție, iar când am dat peste această carte frumoasă la un super preț, nu am mai stat pe gânduri.
Vrăjitorul din Oz - L. Frank Baum

Am trecut pe la raftul de cărți pentru copii și m-am învârtit în cerc neștiind ce să îmi achiziționez, după multe răsfoiri privirea mi-a căzut pe acest volum drăguț care are și niște ilustrații simpatice. Vreau să recitesc acest roman pentru copii care mi-a plăcut foarte mult în copilărie.Cărți de la chioșcurile de ziare

Poldark - Jeremy Poldark - Winston Graham

Inițial am avut impresia că acesta este primul volum din serie, însă m-am înșelat, am achiziționat al 5-lea volum fără să îmi dau seama, însă nu am să mă apuc în curând de o nouă serie. Deocamdată nu am început să caut și celelalte volume din serie pentru că nu sunt sigură dacă îmi doresc chiar așa de mult să o citesc.


Jane Eyre de Charlotte Bronte

Jane Eyre este una dintre cărțile mele preferate, însă din motive inexplicabile nu dețineam niciun exemplar al acestui roman în biblioteca mea personală, iar când această ediție a apărut la chioșcurile de ziare mi-a plăcut formatul și designul coperții și am cumpărat-o.  
The miniaturist - Jessie Burton

Cartea aceasta nu mai are nevoie de prezentare, de la copertă până la premisă este uimitoare. Abia aștept să o citesc și să fiu surprinsă. V-am prezentat acest roman într-un mic unboxing, însă nu l-am integrat până acum într-un book haul.


Dicționar Vizual Spaniol - Român 

Vreau ca în acest an să învăț limba spaniolă la modul serios, iar acest dicționar mă va ajuta foarte mult în misiunea mea. Am nevoie doar de puțină motivație să mă concentrez din nou pe învățarea unei limbi străine.Acestea sunt toate cărțile achiziționate de mine în mod recent în bibliotecă. Voi ce cărți v-ați mai cumpărat sau primit în ultima perioadă?


You May Also Like

12 comentarii

 1. Ce carti interesante si ce poze frumoase!
  Ce nu imi place mie la Carturesti este faptul ca au lucruri, carti destul de scumpe fata de alte locuri, dar este in mare un magazin super. Sper sa reusesti sa-l vizitezi si pe cel din Bucuresti, din centrul vechi.
  Pupici ♥

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. :). Da aşa este noile apariţii au preţuri destul de piperate, însă ofertele la cărţile clasice sunt foarte bune la Cărtureşti. Este foarte frumos magazinul, cochet - un mic paradis livresc. Când ajung prin Bucureşti cu siguranţă trec şi pe la cel de acolo.

   Ștergere
 2. Foarte frumoase. Lectura placuta!
  luna aceasta mi+-am cumparat toate cartile existente la noi de Michael Conelly si mi-am luat si trilogia Nascuti din Ceata.

  Ps ai primit o leapsa https://cuvintevrajite.blogspot.ro/2016/07/leapsa-10-dorinte-nebune-ce-merita.html?showComment=1468945676883#c4114030717060987097

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. nu am auzit de trilogia Nascuti din Ceata, abia astept sa vad recenziile tale sa vad despre ce este vorba. Mersi pentru leapsa. Te pup.

   Ștergere
 3. Ce cărți frumoase! Ador surorile Brönte şi pe Jane Austen, au un stil de a scrie atât de captivant şi deosebit! ❤ îmi plac foarte mult pozele făcute de tine, dar mai ales şi cărțile sunt foarte interesante. Spre dezamăgirea mea, încă nu am citit "Vrăjitorul din Oz", dar sunt sigură că este o lectură relaxantă care te face să te gândeşti la copilărie!
  Lecturi frumoase!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mersi. Şi eu ador aceste două scriitoare, au opere de mare valoare. Este frumos romanul Vrăjitorul din oz, abia aştept să îl recitesc. Ţi-l recomand. Lecturi frumoase şi ţie.

   Ștergere
 4. Vaaaii, cât de frumos pot să arate toate! Te invidiez. :)) Sper să te bucuri de fiecare în parte, sport la citit! *.*
  P.S. Te provoc la o leapșa drăguță: http://thoughts-about-books.blogspot.ro/2016/07/leapsa-10-dorinte-nebune-ce-merita.html

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Te mai invit la încă o leapșa: http://thoughts-about-books.blogspot.ro/2016/07/leapsa-citesc-literatura-romana.html

   Le faci tu când ai dispoziția și timpul necesar, pupicei!

   Ștergere
  2. Mulţumesc pentru aprecieri şi lepşe. Eşti o drăgută. Te pup.

   Ștergere
 5. Am sesizat că au făcut un serial denumit Poldark. Probabil are legătură cu ce ai achiziționat! :D
  Miniaturista!! Ce carte minunată. Nu am citit-o, dar am pus ochii pe ea de mai multă vreme. Îmi place mult coperta ei!
  Mă bucur că ai reușit să ajungi la Cărturești și să pleci de acolo cu niște amintiri. :)

  RăspundețiȘtergere
 6. Ce poze frumoase! Ah, nu știu cum de mai nainte n-am descoperit blogul tău... Pozele sunt absolut ge-ni-a-le!! Bravo!
  Ah, volumele acelea ilustrate arată genial! Trebuie să citesc și eu ceva de Bronte :((( Și „The Miniaturist” arată tare frumos, cred că și cartea-i peste măsură!
  Și eu vreau să-nvăț spaniola, e o limbă atât de melodioasă, și pe deasupra pare ușor de învățat :)))
  Lecturi frumoase!

  RăspundețiȘtergere
 7. Vai de mine, ce bine arată pozele! Trebuie să îmi cumpăr și eu lucrările complete ale lui Hans Christian Andersen :)

  RăspundețiȘtergere

Instagram

Follow Us