Wrap-up – Ce am citit în luna Mai

Luna mai a fost o lună frumoasă, capricioasă, cu multe ploi, însă şi cu ceva soare.

În decursul lunii mai am fost foarte ocupată, proiecte peste proiecte, încât nu am avut timp să scriu multe articole pe blog sau recenzii, însă promit că am să recuperez. Am câteva idei bune pentru viitoarele articole, însă trebuie sa le creez.

La capitolul citit nu am stat foarte bine, am terminat doar două cărţi, destul de stufoase şi sunt pe la jumătatea altor două şi pe la începutul uneia dintre ele.

Am să încep cu prima carte terminată în luna mai.

Viaţa ca un joc de crochet – Kate Atkinson

Am nişte sentimente foarte amestecate în legătură cu această carte, mi-a stors creierii ca într-o maşină de spălat, erau momente în care nu mai înţelegeam ce se întâmplă, însă mi-a plăcut şi totuşi am urât-o.

Tratează nişte aspecte mai urâte ale laturii umane, aspecte despre care vă spun sinceră nu prea am citit nimic până acum. Nu vă dezvălui nimic despre acţiune pentru că voi face acest lucru într-o recenzie viitoare.

A primit 4/5 stele pe Goodreads.


Crown of Midnight – Sarah J. Maas

Al doilea volum din seria Tronul de cleştar este uimitor. Am citit cartea in engleză şi nu regret deloc, iubesc stilul autoarei, iar acest volum este mai bun ca primul.

Mărturisesc că primul volum nu m-a dat pe spate şi nu aveam mari aşteptări de la a doua carte, însă autoarea m-a surprins în mod plăcut. Nu am cuvinte să vă spun câte de mult mi-a plăcut această carte, a fost uimitoare. Personajele sunt mult mai complexe, iar acum chiar îmi pasă de personajul principal.

Am să îmi adun toate gândurile într-o recenzie.

Cartea a primit 5/5 stele pe Goodreads.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.