activitati de vara carte carte de colorat creioane de colorat de citit film glamour lucruri relaxante outlander revista roses to catch a thief

4 activități relaxante pentru o zi frumoasă de vară

Se apropie sezonul vacanțelor, a concediilor și trebuie să ne pregătim pentru clipele de relaxare cu un arsenal întreg de activități pentru a ne simți minunat.

În așteptarea concediului, am pregătit o listă de activități relaxante pentru clipele libere și scurte, însă nespus de binemeritate.

1. Citește o carte bună.

Vă recomand cartea Outlander de Diana Gabaldon. Este o carte ideală pentru vacanță, deoarece poți călători atât în timp, cât și în vechea Scoție prin intermediul acesteia. Deci, dacă nu mergeți pe tărâmuri străine în timpul vacanței, o carte care te va transporta pe alte tărâmuri este ideală pentru o zi frumoasă de vară.

Savurează lectura alături de ultimele căpșuni ale sezonului și cu siguranță vei avea parte de o experiență pe cinste.

2. Urmărește un clasic de excepție.

Filmul To Catch A Thief  în regia lui Alfred Hitchcock este antrenant și plin de mister. Urmărește peripețiile unui hoț de bijuterii, care este suspectat pentru un jaf pe care nu l-a comis. Pelicula este plină de răsturnări de situații și momente amuzante. Jocul actoricesc este de excepție, iar acțiunea are loc pe fundalul zilelor toride de vară pe Riviera Franceză.


Desfată-ți ochii cu peisajele superbe și lasă-te inspirată de rochiile de designer purtate de Grace Kelly în această peliculă.


3. Colorează!

Cărțile de colorat pentru adulți sunt ideale pentru zilele libere de vară. Înarmează-te cu creioane colorate, carioci, markere sau pixuri colorate și transformă lumile de cerneală în peisaje colorate.


4. Delectează-te cu o revistă Glamour.

Pune-te la curent cu ultimele tendințe în modă sau urmează un ritual de frumusețe ca la carte. O revistă de fashion and beauty este mica plăcere a oricărei femei pe timpul unei zile însorite de vară.


Please follow and like us:
error

2 thoughts on “4 activități relaxante pentru o zi frumoasă de vară”

  1. Hihii, super drăguț articolul! Am și eu o carte de colorat, dar doar la început, când mi-am cumpărat-o, ce am mai făcut din ea. :)) Dar am o vară la dispoziție acum. 😀
    Îți doresc o vară minunată, încărcată de zâmbete și voie bunăă; pupici!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.