Wrap-up - Ce am citit în lunile Martie și Aprilie

by - duminică, mai 08, 2016


În postarea de astăzi vreau să vă prezint cărțile ce le-am citit în martie și aprilie. Nu sunt foarte multe și trebuie să vă mărturisesc că sunt puțin dezamăgită. Aceste două luni au fost foarte aglomerate, așadar timpul alocat cititului a fost foarte scurt.

Am citit doar trei cărți.

Ce am citit în martie 

Tronul de cleștar - Sarah J. Maas.

O carte fantasy palpitantă, destul de reușită și cu o eroină ce sfidează orice regulă. Găsiți recenzia aici. Am început deja și al doilea volum care este mult mai bun decât primul.

4/5 stele pe goodreads.


Eu sunt Malala - Malala Yousafzai

Această carte a fost foarte inspirațională, cu un subiect actual. M-a impresionat foarte mult povestea Malalei și curajul ei de a lupta pentru educație chiar dacă și-a pus în pericol propria viață și chiar siguranța celor dragi. A fost o carte ce m-a pus pe gânduri și m-a impresionat în mod profund. Trebuie să îi fac și o recenzie când îmi adun gândurile și notițele.

5/5 stele pe goodreads.


Ce am citit în aprilie 

Orele îndepărtate - Kate Morton.

Nu știu ce e cu romanele acestei autoare, tot timpul le citesc încet pentru că îmi plac foarte mult și parcă nu vreau să se termine. Am citit cartea aceasta într-o lună, am sorbit fiecare cuvânt, fiecare expresie, am recitit fraze, m-am cufundat în ea. A fost o frumoasă călătorie în timp, într-un castel vechi a cărui ziduri îți șoptesc despre secretele celor care au trăit acolo. Citiți recenzia aici.

5/5 stele pe goodreads.


You May Also Like

2 comentarii

 1. Hihi, ce cărticele drăguțe! :D Am și eu "Eu sunt Malala", însă încă n-am citit-o. Abia aștept să o citesc, mai ales că mi se pare foarte interesant subiectul. Sunt tare curioasă și de cărțile lui Kate Morton. Deși n-am citit nimic de la ea, instinctul parcă îmi spune că îmi va plăcea cum scrie. :))
  Lecturi frumoase în continuare! >:D<

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mersi Roxi. Lecturi frumoase și drăguțe! îți recomand Eu sunt Malala, este o carte cu un subiect destul de actual, este o lectură impresionantă.

   Ștergere

Instagram

Follow Us