ashton place,  books,  carte,  carti,  crown of midnight,  currently reading,  deb caletti,  kate atkinson,  lecturi in curs,  novel,  outlander,  socul caderii,  tbr

Lecturi în curs și lista mea de TBR pe luna Mai

Această lună vreau să citesc mai mult. Lecturez în paralel trei cărți, însă pentru că sunt din genuri diferite nu confund personajele sau acțiunea. Pe lângă aceste trei cărți, ascult și o carte de copii în format audio pe Scribd.

Îmi place de ceva timp să citesc mai multe cărți în paralel, pentru că acest obicei îmi oferă iluzia că citesc mai mult.

Printre lecturi mai urmăresc și câte un episod din serialele mele favorite. În prezent urmăresc Home Fires și The Durrells, două seriale britanice superbe.

În această postare vreau să vă prezint cărțile care le citesc acum și lista de TBR pe această lună.

Lecturi în curs.

1.Viaţa ca un joc de crochet de Kate Atkinson

Este o lectură frumoasă, puţin ciudată, iar stilul este asemănător cu al autoarei Margaret Atwood. Sunt ferm convinsă că am să savurez fiecare pagină. Cartea aceasta are de toate: mister, secrete de familie, călătorii în timp şi istorie. Cum să nu îţi placă aşa ceva?

2.He’s Gone de Deb Caletti.

Cartea ne spune povestea unei femei care după o petrecere alături de soţui ei, se întoarce acasă, iar dimineaţa constată că acesta a dispărut. După două zile decide să anunţe poliţia şi să pornească în căutarea acestuia. Aceasta este o carte scurtă cu o premisă interesantă, şi cu siguranţă am să o termin curând.

3. Crown of Midnight de Sarah J. Maas

Celaena nu este doar cel mai temut asasin al Adarlanului, acum voința ei este indestructibilă. Acest volum este mult mai intens decât primul, iar seria pornește într-o direcție mai bună. Mai am de citit doar câteva pagini din acest volum extraordinar. Revin cu o recenzie cât de repede pot. Citesc acest volum în format digital, deoarece mi-am reînnoit abonamentul la Scribd.

4.The Incorrigible children of Ashton Place – The mysterious howling de Maryrose Wood (volumul 1).

Cartea aceasta este adorabilă. O citesc în format audio și sinceră să fiu mă bucur că am făcut această alegere. Vocile sunt adorabile! Personajele sunt super drăguțe, iar povestea în sine este originală și relaxantă.

Lecturi de pe lista de TBR pentru această lună

Tot în luna mai, dacă reușesc să termin cărțile enumerate mai sus, vreau să explorez și poveștile din cărțile de mai jos.

 1. Outlander de Diana Gabaldon

2. Șocul căderii de Nathan Filer

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.