Primele 100 de cuvinte - #21 - Orele îndepărtate -Kate Morton

by - duminică, aprilie 10, 2016
Astăzi vreau să vă prezint primele cuvinte dintr-o carte foarte frumoasă, plină de imagini superbe create din cuvinte magice ce te afundă într-o poveste plină de secrete de familie ce se ascund prin crăpăturile unui castel vechi și uitat de lume.

Kate Morton reușește să ridice scrisul la un nou nivel în romanul Orele îndepărtate, căci m-a prins în vraja cuvintelor ei ca într-o plasă de păianjenȘșșșt... Îl auzi?
Copacii îl simt. Ei sunt primii care știu că se apropie.
Ascultă-i! Copacii pădurii întunecate și adânci își tremură și-și scutură frunzele asemenea așchiilor pergamentoase de argint bătut, vântul viclean se furișează printre vârfurile lor, șoptind că va începe curând. Copacii știu prea bine, căci sunt bătrâni și au văzut multe.

E o noapte fără lună. E o noapte fără lună când se ivește Omul Noroaielor. Noaptea și-a pus o pereche de mănuși fine, de piele, a întins un văl negru peste întreg ținutul; un vicleșug, o vrajă sub care totul să se cufunde în somn fără vise.


You May Also Like

4 comentarii

 1. Imi place cum scrie Kate Morton. Am citit Gradina uitata si Casa de la Riverton, dar Orele indepartat , nu.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Si mie imi place foarte mult stilul acesteia. Eu nu am citit Casa de la Riverton, doar Gradina uitata. Pana acum romanul Orele indepartate este superb, astept un final epic.

   Ștergere
 2. Am toate cărțile lui Morton, dar nu am citit decât „Grădina uitată”. Clar, trebuie s-o încerc!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. da, chiar merita sa o incerci. Ai vazut ca a mai scos o carte recent? The lake house. Chiar vreau sa citesc toate cartile ei, are un stil fascinant.

   Ștergere

Instagram

Follow Us