O aventură într-un ținut îndepărtat – Prințesa lupilor de Cathryn Constable – recenzieCe spun ei:
Fiind singură pe lume, Sophie visează să devină o persoană specială, dar nu şi-ar fi imaginat niciodată aşa ceva. Într-o excursie cu şcoala spre Rusia, Sophie şi două prietene se trezesc într-un tren greşit. Sunt ajutate de frumoasa prinţesă Ana Volkonskaia, care le invită la palatul său de iarnă şi le fascinează cu poveşti despre diamante pierdute şi un trecut tragic. Dar, odată cu venirea nopţii şi apariţia lupilor, Sophie descoperă ceva mai mult decât visuri în acest palat al secretelor.

Ce spun eu: Prințesa Lupilor este o carte frumoasă, scurtă asemenea unei povești nostalgice. Sophie va avea parte de aventura vieții ei, de mică visează să viziteze teritoriul magic plin de zăpadă al Rusiei, iar un schimb de experiență în această țară a ghețurilor îi va schimba pentru totdeauna viața.

Împreună cu colegele ei, protagonista va pătrunde într-un palat de iarnă, plin de mistere și lucruri stranii.

Fiecare capitol este așa de drăguț și frumos construit, nu credeam că are să îmi placă o carte middle-grade, cu toate acestea am fost plăcut surprinsă, mai ales că nu am deschis cartea cu mult entuziasm, mă așteptam la ceva pueril și am descoperit ceva deosebit de frumos.

Descrierile folosite de autoare au ceva din frumusețea și delicatețea fulgilor de nea, iar atmosfera este una magica, fiecare cadru fiind foarte bine unit prin cuvinte de poveste.

Este cu siguranță o lectură relaxantă ce nu trebuie ratată, mai ales dacă iubiți poveștile cu palate uitate și teritorii străbătute de gheață.

2 thoughts on “O aventură într-un ținut îndepărtat – Prințesa lupilor de Cathryn Constable – recenzie”

  1. Imi pare o carte interesanta! Desi imi plac cartile de la Rao, pe aceasta am ocolit o ptr ca am crezut ca este o poveste ptr copii mici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.