Lectură cu aromă de ciocolată - Praline Belgiene şi Alice în Ţara Minunilor

by - joi, februarie 25, 2016
Astăzi vă invit la o mică pauză de la stresul cotidian pentru a ne bucura împreună de o oră de lectură cu aromă de ciocolată. În acest an după cum ştiţi am pornit într-o mică călătorie în descoperirea deliciilor din ciocolată, iar prin intermediul acestei rubrici vreau să vă recomand cărţi frumoase alături de ciocolăţi delicioase.

Săptămâna aceasta am încercat pralinele belgiene Palace. Fiecare pralină este ca o explozie magică de arome. Savurezi gustul delicios al ciocolatei brune în combinaţie cu rom sau cu o aromă subtilă de migdale. Ciocolata neagă este combinată cu o umplutură delicioasă de şerbet de portocale sau căpşuni.

Alături de asemenea delicii ce te îmbată în magia aromelor lor, vă recomand cartea Alice în Ţara Minunilor, aceasta este a doua ediţie a poveştii lui Lewis Carroll pe care o deţin. Ce minunat este să evadezi în Ţara Minunilor având tovarăş de drum un iepure grăbit şi alte personaje drăguţe şi în acelaşi timp ciudate!

You May Also Like

2 comentarii

  1. Din nou o potrivire minunată dintre ciocolată și coperta cărții!! ^_^ Foarte simpatice alegerile. Și eu lecturez Alice acum. Îmi place mult povestea aceasta ciudată.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E foarte simpatica povestea, intortocheata si ciudata pe alocuri. Abia astept sa postezi despre carte am vazut ca ai o editie foarte frumoasa in engleza.

      Ștergere

Instagram

Follow Us