Lectură cu aromă de ciocolată - Praline Milka Tender Wishes şi Washington Square

by - duminică, februarie 07, 2016Ce e mai relaxant şi mai plăcut decât să îţi petreci timpul liber cu o carte bună şi să savurezi o ciocolată delicioasă ce ţi se topeşte în gură într-o explozie de arome?!

Duminica aceasta m-am înconjurat de lucruri frumoase, ce mă ajută să mă relaxez în această zi în care grijile le-am lăsat deoparte pentru a mă bucura de micile momente ale vieţii.

Pentru momentul meu de relaxare am ales o cutie cu praline super delicioase de la Milka cu gust acrişor de vişine.

Pralinele de ciocolată sunt realizate cu lapte din Alpi umplute cu cremă de cacao cu aromă de vişine şi jeleu.

Şi bineînţeles o ciocolată bună merge foarte bine alături de o carte pe măsură. Am ales cartea Washington Square, un roman clasic ce te transportă în trecut, în New Yorkul secolului al XIX-lea. Stilul acestui roman este adeseori comparat cu cel folosit de Jane Austen în cărţile ei.

Cartea ne prezintă viaţa unei tinere domnişoare care se îndrăgosteşte de un tânăr, care va duce la generarea unui conflict între ea şi tatăl său.

Pare o carte interesantă ce merită savurată alături de o ciocolată bună.

Voi cum vă bucuraţi de acest sfârşit de săptămână?  Cu ce vă delectaţi simţurile şi mintea?
 


You May Also Like

2 comentarii

  1. Pare interesantă cartea, și se potrivește super bine cu ciocolata aleasă de tine. ^_^ Cât de simaptic este porcușorul roz!!! Tu l-ai făcut? Îmi amintește de Piglet din Winnie the Pooh. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :). m-am gandit sa fac o noua serie sa mai aduc ceva nou pe blog . Mama a realizat jucaria, este un iepuras :D. Da, chiar ca seamana cu Piglet :)).

      Ștergere

Instagram

Follow Us