DIY Origami - Semn de carte în forma de inimioară

by - marți, februarie 23, 2016Bună dragi mei prieteni bookaholici. Cum sunteţi astăzi şi ce mai citiţi? Eu termin astăzi cartea Prinţesa Lupilor şi într-o mică pauză de lectură mi-a venit o idee creativă în minte. Să realizez un semn de carte origami.

Pentru început am să vă enumăr materialele folosite. Nu va trebui să cumpăraţi nimic pentru a realiza acest mic semn de carte, deoarece îl puteţi face cu materiale pe care le aveţi deja în casă.

Materiale: 

1 coală de hârtie A4
1 foarfecă
Sakura pen / marker negru / stilou negru subţire sau carioci colorate


Pasul 1

Alege o coală de hârtie A4 în culoarea dorită. Eu am optat pentru o coală simplă şi albă. Foloseşte o treime din această. Împătureşte-o într-un dreptunghi ca în imaginea de mai jos.
Pasul 2

Pliază triunghiul în două părţi egale.


Pasul 3

Împăturim şi iar împăturim.


Pasul 4

 Pliază şi al doilea capăt ca în imaginea anterioară.Pasul 5

Întoarce hârtia pe verso şi îndoaie capetele de sus pentru a forma inimioara.


Pasul 6

Colorează inima sau desenează motive drăguţe pe ea. Foloseşte-ţi imaginaţia, la acest pas nu există limite. Personalizează-ţi semnul de carte după bunul plac.


Voila! Semnul de carte este gata şi poţi să îl foloseşti pentru a marca pagina la care ai rămas.


Sursă de inspiraţie: Pinterest

 

You May Also Like

2 comentarii

  1. Ce drăguț ți-a ieșit! Eu nu mă pricep absolut deloc la așa ceva, tocmai de aceea apreciez de două ori mai mult oamenii care crează așa lucruri frumoase! Felicitări! ^_^

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Meduza, ma bucur nespus de mult ca iti place tutorialul meu si semnul de carte pe care l-am creat. Nici eu nu sunt extrem de priceputa la lucurile hand-made, dar ma straduiesc :) . Acest semn de carte a fost foarte usor de realizat. Mi-a luat doar 10 minute.

      Ștergere

Instagram

Follow Us