Printre rafturile bibliotecii -#1

Încep o categorie nouă pe blog, în care m-am decis să vă prezint cărțile pe care le împrumut de la bibliotecă în fiecare lună.

Am descoperit în Septembrie o minunăție de bibliotecă, se numește American Corner și deține o colecție impresionantă de cărți de ficțiune și non-ficțiune scrise de autori americani.

Când am intrat în bibliotecă, am fost cuprinsă de o stare de liniște, de bună-dispoziție și relaxare. M-am simțit în elementul meu, pentru că mereu sunt relaxată și fericită când intru într-o bibliotecă.

Cărțile sunt atent aranjate pe rafturi, canapelele moi și comode te invită să iei o mică pauză și să te relaxezi citind. Îmi pare rău că nu am făcut și câteva poze.

Am ales trei cărți drăguțe pe care plănuiesc să le termin de citit luna aceasta. Deja am terminat una dintre ele.

1. The turn of the screw de Henry James. Este o poveste drăguță plină de mister, numai bună de citit toamna, o poveste cu fantome și un conac englezesc. Am terminat-o în mai puțin de o oră, deoarece este foarte scurtă și antrenantă.

2. Fairest de Gail Carson Levine. Este un fairy-tale retelling despre o fată ce trăiește într-un regat îndepărtat unde muzica este o caracteristică definitorie și frumusețea este pusă la mare cinste.

 O fată care nu se consideră frumoasă și crede că aspectul fizic este definitoriu, dar pe parcursul cărții va afla că aspectul fizic nu reprezintă tot, ci frumusețea interioară este mult mai importantă.

3. Insurgent de Veronica Roth. Al doilea volum din seria Divergent. Vreau să continui seria aceasta chiar dacă am auzit multe păreri proaste despre ea, eu am fost încântată de prima carte și sper că următoarele volume să nu mă dezamăgească.

Voi împrumutați cărți de la bibliotecă, vă place atmosfera dintr-o bibliotecă publică?

Ce cărți ați împrumutat voi de la bibliotecă? Aștept și părerile voastre.

8 thoughts on “Printre rafturile bibliotecii -#1”

  1. 🙂 si mie imi plac foarte mult copertile. Biblioteca e in Tg. Mures, da este si in București, Cluj, Baia Mare. Mersi pentru invitatia la concurs si pentru vizita.

  2. Wow, cat de minunate sunt copertele cartilor (si pozele tale <3)!!! Dar si mai bine suna descrierile pentru primele doua pe care le-am adaugat pe wishlist-ul meu! 😀 Ma bucur sa aud ca lumea mai merge la biblioteci. Eu nu am mai ajuns la una de foarte mult timp si sunt curioiasa cand o voi face si ce voi descoperi pe acolo.

    Imi place mult noua ta rubrica si sunt curioasa sa vad ce carti ne vei mai arata pe viitor! <3 Voi citi si eu Insurgent dupa ce voi citi Divergent desigur. 😀 Am facut relativ recent rost de Divergent si acum voi avea un imbold pentru a ma apuca de serie. Lectura placuta!!

  3. si mie imi plac copertile enorm de mult. imi place sa merg la biblioteci chiar daca am un timp liber mai limitat, nu ma pot desprinde de atmosfera care este acolo, ma atrage ca un magnet. Eu am citit Divergent si mi-a placut mult, am inceput Insurgent si vreau sa vad cum evolueaza seria.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.