calatorii in timp culorile dragostei h.g wells masina timpului minute time travel timp trecut Vara aceasta călătorim în timp

Vara aceasta călătorim în timp

Bună dragilor, cum mai sunteţi? Eu sunt foarte veselă deoarece se apropie concediul şi pot citi mai mult. Mi-am propus ca luna aceasta, poate şi pe parcursul lunii vitoare să abordez o tematică şi să îmi aleg cărţi care se încadrează în tiparele acesteia.

Luna aceasta mă întorc în timp, vreau să citesc cât mai multe romane ce abordează povestea călătoriilor în timp. Sunt pur şi simplu fascinată de acest subiect, de “posibilitatea” de a călători înapoi în trecutul îndepărtat şi de a te minuna de oamenii şi obiceiurile lor, de a experimenta viaţa într-o epocă trecută sau poate de a te întoarce în propriul tău trecut pentru a schimba lucrurile. Pentru că o maşină ce poate să mă transporte înapoi în timp nu a fost încă inventată, am să călătoresc alături de personajele unei cărţi prin marea roată a timpului.

Am să încep cu ultimele două volume din seria Culorile Dragostei, din moment ce am citit primul volum acum doi ani şi ar trebui să termin seria aceasta frumoasă.

Probabil am să continui cu Maşina timpului de H.G. Wells şi după aceea cu Soţia călătorului în timp.

Am să vin cu noi update-uri în curând. Pe parcursul acestei călătorii am să postez citate din cărţile care le citesc, recenzii şi tot ce e fascinant în legătură cu acest subiect.

Please follow and like us:
error

2 thoughts on “Vara aceasta călătorim în timp”

  1. Felicitari! Stiu cum e sa astepti concediu….zile libere cand te preocupi doar de tine…
    …Din lista ta am citit doar Culorile dragostei , trilogie care mi-a placut mult.

  2. da este o triologie interesanta. chiar ca astept foarte mult concediu, sa ma pot deconecta de stresul din jurul meu, de calculatoare, de tehnologie, de aglomeratie. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.