TAG – Boli literare

 Ce mai faceţi dragilor, eu acum mă bucur de un mic concediu la ţară, dar că din păcate nu pot sta la plajă, e rece afară, însă pot admira frumuseţile naturii.

Am primit acest tag de la Ely.

1.Diabet: O carte dulce, extrem de dulce.

 O carte dulce este romanul Lux din seria Lux de Anna Godbersen, este singura carte care se încadrează în această categorie. Este puţin siropoasă şi totuşi nu foarte, dar tot nu mă convinge să continui seria. Este un fel de Gossip Girl de epocă. Nu prea am găsit o carte care să se încadreze în această categorie, nu prea îmi plac cărţile dulci. Recenzie aici.

2.Varicelă: O carte pe care ai citit-o odată, dar nu o vei mai deschide vreodată.

Wentworth Hall. Această carte a fost drăguţă dar atât, dacă o citeşti o dată e de ajuns. E simplă, seamănă puţin cu serialul Downton Abbey, aduce aceea atmosferă, dar bineînțeles într-un mod mai mediocru. Ne prezintă nişte secrete de familie. Recenzie aici.

 
3.Gripă: O carte contagioasă care s-a răspândit ca un virus.

Jocurile Foamei este o serie excelentă, păstrez ultima carte, până când voi avea curajul să înfrunt finalul. Recenzia primului volum aici.

 

4.Ciclul: O carte care o citeşti în fiecare lună, an sau mai des.

Biblia, este singura carte care o citesc an de an, nu cap coadă, ci de pe aici pe colo. 
În rest nu recitesc cărţi, nu am timp.6.Amnezie: O carte pe care ai uitat-o şi a eşuat în a lăsa o impresie puternică în mintea ta.
Cartea Viitorului de Cecelia Ahern. Nu îmi amintesc bine plotul şi nici finalul, ştiu că era vorba de un secret şi o adolescentă şi atât. Detalii, nume: nimic. Numele oricum sunt primele detalii care le uit dintr-o carte, atât timp cât nu sunt memorabile. Recenzie aici

7. Astm: O carte care ți-a tăiat răsuflarea (care te-a impresionat)
Portretul lui Dorian Gray de Oscar Wilde. Cartea asta m-a şocat, m-a impresionat are un subiect foarte bine construit. Toate urăciunile sufleteşti ale personajului sunt reflecate în portretul acestuia ca într-o oglindă a sufletului. Recenzie aici.


8. Malnutriţie: o carte care te-a lipsit de a mai vrea să mănânci.
Grădina Uitată de Kate Morton, foarte misterioasă. Recenzia aici.

9.Boală ,,călătoare”: o cartea care te-a luat într-o ,,călătorie” prin timp şi spaţiu.

Paris, secolul 18, în incinta Operei din Paris alături de fantoma de la operă (îngerul muzicii) şi de decoruri şi reprezentaţii ce îţi i-au respiraţia.

 
Leapşa le-o transmit tuturor celor care nu au completat-o şi citeşte această postare. Împrăştiu germenii ei cu mare drag, la oricine vrea să o primească.

3 thoughts on “TAG – Boli literare”

  1. Ți-am mai spus că găsesc Kate Morton peste tot? Juuuur! :))
    Doamne, deci îți iubesc gusturile. Serios! Trebuie să citesc și eu „Fantoma de la operă”. Seria Hunger Games… Primele cărți din biblioteca mea! :))
    Oh, ce vremuri frumoase. Doamne, ce entuziasmat eram. Mai că-mi vine să mă apuc iarăși de ele.
    Pupici!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.