Primele 100 de cuvinte #16 - Grădina Uitată

by - sâmbătă, iunie 06, 2015
Citesc de vre-o două saptămâni această carte fascinantă,o savurez şi nu mă mai satur să mă las surprinsă de magia ei, de misterele pe care le ascunde, de labrinitul frumuseţii scrieri ei. Îmi aduce aminte de vară, de copilărie, de zile lungi frumoase pline cu soare.


Vă las să vă îmbucuraţi şi voi sufletul cu primele fraze ce deschid acest univers plin de magie, de secrete, de nostalgie. 

You May Also Like

5 comentarii

 1. Am citit cartea acum cativa ani! E foarte frumoasa, mie mi-a placut mult si cu siguranta am sa mai citesc si alte carti scrise de Kate Morton ^_^
  Aici sunt 10 motive pentru care mi-a placut cartea (https://www.facebook.com/diana.dii.9469/posts/1577949225802506?pnref=story)
  Lectura placuta in continuare! Te pup :*

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. da chiar e superba cartea, mersi pentru comentariu Diana :*.

   Ștergere
 2. De ceva vreme vreau să citesc această carte, cum vreau să citesc și „Păzitoarea tainei”. Kate Morton mi se pare o scriitoare foarte bună, deși nu am citit nimic de la ea. Adică, zău, mi se pare bună deși n-am citit nimic de la ea. Ăsta, clar, e un semn. Pupici și lectură frumoasă!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. cartea asta are ceva din stilul lui Atwood, dar este fascinanta ca o poveste, este ca un labirint de senzatii, o carte ca un basm cu flori, zane, oameni si secrete.

   Ștergere
  2. Aha. Păcat că n-am citit nimic de Margaret Atwood, deși aș vrea! :D Mulțumesc!

   Ștergere

Instagram

Follow Us