Noutati in biblioteca (#3)

by - sâmbătă, decembrie 06, 2014

După ce am golit conţinutul unei căni de ciocolată caldă mi-am adus aminte de faptul că nu v-am arătat cărţile adunate în toamna ce tocmai s-a sfârşit.  Am reuşit să adun o colecţie impresionantă de cărţi ce le iubesc, dar pe care nu am timp să le devorez datorită clepsidrei cu nisip ce se scurge în mod frenetic. Vă prezint în cele ce urmează cărţile.  Totuşi nu sunt aşa de multe pentru un bookaholic, dar sunt cele care contează pentru mine.

1. Therese Raquin - Emile Zola. Este o carte pe care îmi doream să o deţin în bibliotecă, deoarece acest an mi-am propus să citesc mai multe cărţi de autori francezi. 


 2. Prea multă fericire - Alice Munro. Este o carte cu povestiri.

 3. Wives and Daughter de Elizabeth Gaskell. Acest roman l-am achiziţionat de pe cartestrăină.ro la preţul incredibil de doar 20 de lei. Sunt foarte măndră că o deţin în biblioteca personală. Coperta este uimitoare, cartea este imensă are peste 800 de pagini.
Achiziţionată de pe cartestraina.ro
 4. The House of Mirth - Edith Wharton. Îmi place coperta chic.
Achiziţionată de pe cartestraina.ro

 5. Oryx şi Crake - Margaret Atwood. După experienţa mea cu Asasinul orb, cu siguranţă vreau să citesc mai multe cărţi ale acestei autoare. Coperta acestui roman arată ca un fruct interzis.:)
Libris.ro la doar 5.6 lei
 6. Câinele din Baskerville- Sir Arthur Conan Doyle. Am văzut uimitorul serial de la BBC cu Sherlock şi am rămas Sherlocked. Această carte am achiziţionat-o de la librăria din colţ.

 7. Întoarcere la Brideshead - Evelyn Waugh. O carte pentru iubitorii serialului Downton Abbey. Abia aştept să o citesc. Coperta este superbă. Trebuie să văd şi ecranizarea.
Achiziţionată de pe Libris.ro

You May Also Like

2 comentarii

  1. ce frumoasa e coperta de la house of mirth <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da ,,si mie imi place foarte mult :). Apropo, astept urmatoarele tale videouri. Mi-a placut foarte mult cel cu ideile de cadouri.

      Ștergere

Instagram

Follow Us